En slav mot döden

Eftersom jag har varit öppen med att jag har haft en destruktiv relation så har jag även hämtat inspiration från vår relation för att kunna blogga och även hjälpa andra som är i samma situation. I detta fallet så valde min partner bort mig för att återgå till sitt destruktiva beteende, i detta fallet cigaretter och alkohol.🚬🍻

Ett långsamt destruktivt självskadebeteende med vetskapen eller iallafall kunskapen om att detta ger lungcancer. En giftpinne som innehåller mer än 8000 kemiska ämnen som du frivilligt väljer att dra ner i lungorna.💀

Jag vägrade att vara medberoende i detta och hans resonemang kring hälsa, då han ansåg att jag hade ett träningsmissbruk. Det som är mest oroväckande är att du inte märker när du blir medberoende men i samma stund som du gör en acceptans av din partners dåliga beteendemönster som du vet inte är sunt blir du medberoende😔. Genom att stå bredvid och se när partnen har fingrarna i tobaken eller sitter med flaskan en helg som vardag kan göra mig spyfärdig 😷. Du är en slav under en giftpinne som styr ditt liv med sitt gift.För mig är det samma sak som att gå ut och slicka på gatan.

Eller att hålla koll på när bolaget öppnar, så du kan stå där när bakfyllan smakar beskt i munnen och du själv stinker som ett helt systembolag. Du är alltså beroende, en slav under ditt missbruk. Din hjärna är så manipulerad av alla farliga gifter som styr dina behov. Du tänker inte längre själv. Du låter dig styras av begäret som kommer att dra ner dig i helvetet. 💀När du väl är nere i skiten och ber om hjälp så ha de som betyder mest redan försvunnit och det är endast du, flaskan och dina cigaretter kvar.

Det är alltså upp till mig om jag vill fortsätta leva i denna relation. Hur många gånger har jag inte tänkt att det blir bättre eller att han håller sitt löfte, slutar att smyga eller ljuga om sitt missbruk. Detta kommer aldrig hända för det är ett beroende och en personlighet hos din partner.

För att knyta ihop säcken så är detta ett budskap till de som lever tillsammans med en missbrukare, ett beroende av något slag. Låt dig aldrig dras med i detta. du vinner inget på det och till slut är du också din egen slav under samma tak.

Var rädd om dig!

Pussar Cina ?? ?


Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Villet bra skrivet inlägg!
ha en underbar dag och sköt om dig, kramar
nouw.com/hannaemmy
PTCina
PTCina,
Tack så mycket ! Du med.
nouw.com/ptcina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229