En PT:s bekännelse

Är det så glamouröst att jobba som PT?

Vad får en PT i lön?

Arbetskamrater?

Vad ger det dig att jobba som PT?

Frågorna är många men jag har valt att besvara några som jag tycker är viktiga och betyder mycket för mig. Att hela tiden uppdatera mig med alla trender som cirkulerar ute i fitnessvärlden ser jag som en självklarhet, så även med kompetensutveckling. Att jobba som PT är ett så utvecklande och givande arbete. Däremot inget heltidsjobb, inom gymvärlden räknar man en 100 % heltidstjänst motsvarar ca 70% som PT, därför är det bra att kombinera med ett annat jobb. Lönen varierar mellan 150-250kr i timmen och de flesta PT:s är timanställda.

I regel så jobbar man självständigt så det är inte så mycket arbetskamrater mer än instruktörerna som kommer och går till sina tilldelade pass.

Varje dag ger nya kunskaper och jag lär mig så otroligt mycket från mina kunder. Det som händer hos mig nu är att jag previs diplomerat mig som WT next step PT och har teorin klar som hälsocoach, skall dock applicera ett antal integreringsuppgifter i praktiken för att få mitt certifikat. Det mesta handlar om NLP och jag tänker fördjupa mig inom detta så småningom.


Fråga gärna om ni undrar över något! 😚

Var rädd om dig!

Pussar PTCina

Gillar

Kommentarer

Onephoto
Onephoto,
Hade gärna varit PT 😀
nouw.com/onephoto
PTCina
PTCina,
Vad sätter dina begränsningar? 😊
nouw.com/ptcina
Onephoto
Onephoto,
Hej, ja massa saker tyvärr. Har massor av annat att göra med 3 jobb. Men det vore så skoj OM det hade funnits mer tid😀
nouw.com/onephoto
PTCina
PTCina,
Gör prioriteringar! Fråga dig ofta är det värt det ? så gör jag. 😊
nouw.com/ptcina
PTCina
PTCina,
Jag har inga bekymmer med det. Jag planerar tiden väl I veckorna. Däremot så måste jag planera min wgen träning så den blir mer effektiv och på kortare tid. Men tiden finns ! 😊

tack för frågan!
Trevlig helg... ❤️
nouw.com/ptcina