Idag har varit en sån där härlig lördag med strålande solsken och massor av aktiviteter.

Om jag skall köpa en hund så är en Mops ett måste, alltså ett krav. De är helt underbara små varelser med en massa energi. Bara älskar den rasen. Idag var vi på besök hos en uppfödare och ett antal mopsar mötte oss vid grinden med massor av kärlek. Hur söta är dem inte? 😍 Går knappast att motstå.

Eftersom jag nu har gjort en hel service på min 20 år gamla MTB som stått och dammat igen nere i källaren så var det ju en toppendag att ge sig ut och cykla. Blev ca 3 mil på cykeln. Passade även på att besöka pappa på kyrkogården💗 Saknar honom för varje dag som går fast han dog 2005. Man glömmer nog aldrig sina föräldrar.

En helt fantastisk dag med andra ord ❤

Var rädd om dig!

Pussar Cina 😘 ❤


Gillar

Kommentarer

Jag läste en bra metafor på Facebook.

"Tänk dig att du kör på en motorväg, du missar avfarten blir arg på dig själv men du kör inte hem. Du fortsätter till nästa avfart och kör av där! De är ungefär så det viktresa kommer att se ut. Det gör inget att du missar någon avfart bara du inte ger upp. För du har endast misslyckats när du gett upp".

Hur många gånger har du inte sagt att du börjar på måndag? Är måndag en bra dag, en nystart? eller är nästa månad bra? Efter alla födelsedagar och fester. Nu är det så att det kommer att vara födelsedagar nästa år med och det kommer aldrig att finnas någon dag som är bättre än någon annan.

SORRY! Har jag förstört dina visioner nu? Det hjälper inte hur mycket du stirrar dig i spegeln och lovar dig själv att du skall ändra på dig om du tio minuter senare är med handen i kakburken. För har du inte ditt pannben med dig så kommer du aldrig att lyckas nå dina mål. Det är när viljan tar överhand och fokuset är så starkt så du känner med hela kroppen och själen.


Det kommer många till mig som behöver hjälp på vägen för att göra en förändring och mina livstilsgrupper ger mig så mycket energi. Jag tycker det är så otroligt kul att coacha dem på vägen, uppleva deras resa samt utveckling inom träning. Framförallt vara med när de börjar tycka träning är roligt, en livsglädje.

Var rädd om dig!

Pussar Cina 😘 ❤


Gillar

Kommentarer

Nu har jag startat upp en ny härlig WT-grupp som är full. Jag har tagit in 8 personer vilket är precis lagom.

Helt underbara människor❤.


Några i gruppen valde att gå på VLCD - Very Low Calorie Diet. Många har säkert testat andra dieter och gått ner i vikt men gått upp igen. Vad är felet? Varför går du på en diet när du vet att det är riktig mat du skall äta? Varför jojobantar du?

Du har all kunskap det är ju bara att googla så får du allt serverat framför dig? 😜 Jag vågar påstå att ALLA vet att man blir tjock av socker, pizza, pommes, vin, öl etc. 😱 Det är verkligen inget nytt under solen. Så varför sitter du framför TV:n, tillsammans med vänner, din partner och tillfredställer hjärnan med dessa onödiga varor när kroppen skriker NEJ. Jo för att det är en mysfaktor. Alla sociala sammanhang består av kakor, tårtor, chips, alkohol, fet mat etc. Vi har inte det beteendet att kunna vara social utan att stoppa något i munnen. 😷

Det krävs en jäkla massa pannben och vilja för att ta hand om sin kropp. Du vill så mycket men att betala för din hälsa verkar du inte speciellt intresserad av utan väljer istället att serva bilen för 5000kr. 😠 Lägger du inte slantarna på din hälsa idag lär du får göra en årsinvestering i sjukdomar då det kommer att generera sjukskrivning, läkarbesök, rehab osv. Då tänker du säkert att du skulle tagit hand om din hälsa. För du vill väl kunna knyta skorna själv? Ta dig upp och ner från golvet? Resa dig från stolen utan hjälp? Jag är ganska övertygad att du vill det.😉

Det var ett sidospår, nu tillbaka till VLCD. Jag tycker det är viktigt att jag vet vad som händer i kroppen när mina kunder äter detta. Det är en kickstart, ett sätt att bryta ett destruktivt mönster.

Jag är inne på dag 3 nu och gjorde en invägning idag. jag har gått ner -1,5kg på 2,5 dagar. Kroppen börjar nu gå in i ketosfas. Som betyder att energin ökar och kroppen ökar fettförbränningen betydligt snabbare än vanlig bantning. Självklart att all träning under tiden bara plus för förbränningen och du mår så mycket bättre.


Tack för att du tog dig tid att läsa! kommer att uppdatera om någon dag igen. Skall äta VLCD i 17 dagar.

Var rädd om dig!

Pussar Cina 😘 ❤


Gillar

Kommentarer