Header

Jag har gjort en intressant iakttagelse på dejtingsidorna, att väldigt många män faktiskt inte kan läsa. Jag skriver hur jag vill min man ska vara och ingen verkar kunna läsa att det faktiskt står att jag letar efter någon mellan 45-55 som gillar att träna, resa, bor nära och så vidare och vad får jag för svar? Korta, tjocka, gamla gubbar från Jukkasjärvi? Fundera på den lite säger jag. Fel på matchningsmotorn? Pengarna tillbaka?

Nåja, om du har turen att ha hittat din drömkille så finns det ju faktiskt tips för dej på hur du ska behålla honom så om du inte vill vara dej själv och hoppas på att han gillar dej för den du är så kan du läsa här:

Träningsdagbok: 5 km på band under 25 minuter, ben, rumpa, mage och armar på Nordic Wellness

Tänkvärt: Den som sitter mer än 11 timmar per dygn löper 40 procent högre risk att dö i förtid än en person som bara sitter 4 timmar per dag.

Ordspråk: De människor som fått mest ut av livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt varje minut

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Men var hittar man då snyggingarna? De är sällsynta må jag säga. Prova dejtingsidorna till att börja med, det kan ju finnas en och annan goding där, även om de är sällsynta. Jag säger bara till er grabbar; ägna er en minut på att få ett par vettiga fotografier på er själva och lägg upp på din dejtingsida, vi vill INTE se bara din flint, dubbelhaka, solglasögon eller en suddig bild från din soffa. Vi vill se vanliga ”rätt upp och ner bilder” på er så vi ser hur ni ser ut! Det kanske finns en anledning till att ni aldrig får någon napp…?

Så många som en fjärdedel av dejtingsidornas medlemmarär 50 år eller äldre och nätdejting går allt högre upp i åldrarna i takt med ökad acceptans och datorvana. Oavsett statistik så är ju det här en storriskfaktor. vill man som singel tjej lägga ut en profil på sej själv när det är väldigt modigt, det är många störda idioter där ute. Visst vill man vara ärlig och öppen för att kunna hitta en lika ärlig relation men det finns en risk med det. Det är lätt att hitta dej i lilla Göteborg med bara ett namn,bostadsområde och ålder.

Träningsdagbok: Milen i skog och mark​

Tänkvärt: Forskarna har sett den direkta kopplingen mellan fysisk aktivitetoch åldrande. Den som tränar regelbundet är biologiskt sett tio år yngre än den som inte tränar.

If love is not madness, it is not love

Likes

Comments

Vad har du gjort som gör att just du mår bra idag? Shoppat? Ätit något gott? Inte sprungit väl? Eller gått på gymmet?

Nä, kan tänka mej det men OM du hade gjort det idag så hade du gott och väl unnat dej ett glasvin eller en skopa glass. Ni som har tränat idag, ska med gott samvete just unna dej det. Det är de bästa med träningen, förutom en snyggare kropp, det är just belöningen. Tänk dej ordet ”belöning” när du sliter lite extra med med din kropp, för efter ett slitigt pass så är du värd en belöning.

Själv började jag fredagen som var en ledig dag med min springrunda och avlutade eftermiddagen med ett välbehövt besök på St Jörgen Spa Hotel. Jag säger bara; WOW, här kan jag bo! Nåväl, det var ett presentkort jag nyttjade, tack alla goa kollegor på Mölnlycke Health Care för den fina presenten när jag fyllde 50.

Träningsdagbok: 7 km i regn, på med kepsen och vantarna, andas, njut.

Tänkvärt: Studier visar att träning ökar din kreativitet och faktiskt gör dig lite smartare.

Ordspråk: Mod och ansträngning är inte tillräckligt utan syfte och riktning

Likes

Comments

Visst kan du bli snyggare med åren!

Det behöver inte betyda så väldigt mycket i pengar men däremot i lite tid. Att hitta de där 30 minuterna per dag som du behöver för att förändra dej, att ta dej tid att fokusera på dej själv, ditt inre och din kropp.

När vi fyllt 50 kommer de där funderingarna; vad ska jag göra nu? Vad vill jag göra? Vad kan jag göra? Kanske ungarna har flyttat hemifrån och du tittar på din make/sambo (om du nu har någon) och undrar om det är med honom/henne du vill leva med resten av livet? Oavsett om det är dessa tankar som tar upp det mesta av dina tankemönster så utesluter det inte en liten dos träning och självfokusering.

Det är din tid som har börjat nu.

Keep calm, follow your heart.

Likes

Comments