Som rubriken lyder så var jag faktiskt på fest igår, hos en kompis som heter Elliot. Det var faktiskt rätt kul, alla blev tankade och alla verkade ha roligt. Innan vi drog till festen var jag dock as otaggad för att jag hade sån huvudvärk från dagen innan då jag var ute med Madde till typ 5 på natten. Men så fort jag kom till festen blev det roligare och roligare, för människorna där var också sköna och trevliga. Nu sitter jag hos Hannes och började helt plötsligt tänka. De jag tänkte på var vänner, hur vissa vänner tror att det är okej att verkligen ALDRIG höra av sig och förväntar sig att den andra personen ska göra det. Hur vissa verkligen inte prioriterar dig och man vet inte riktigt vart man har dom. Hur vissa säger en sak till dig men sedan beter sig helt annorlunda. Jag vet inte riktigt vart jag ville komma med det här inlägget, ville väl mest skriva av mig.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Nu har stressen verkligen kommit krypande på mig gällande skolan. Känns som att man ligger så efter i allt och får helt ärligt talat panik på vad fan jag ska bli efter gymnasiet, jag vet inte vad jag vill utbilda mig till. Jag vet inte ens vad jag ska äta idag och jag ska veta vad ja ska bli i framtiden? Sjukt enligt mig att det ser ut som det gör. Att man måste veta på ett ungefär vad man vill bli redan i nian. Man vet ingenting i nian allt man vet är att man är ung och vill ha kul, man är inte mogen nånstans för att göra ett så stort val som vad man vill bli i framtiden. 

Vad hjälper det att sitta och klaga här dock det kommer man inte långt på man får helt enkelt stå ut i några månader till och verkligen ta tag i skolan och sedan ta det lite som det kommer därifrån. Kanske skaffa ett jobb och ta ett sabbatsår och verkligen tänka över vad man vill göra med sitt liv. För just nu vet jag inte alls vad jag ska göra av mitt liv allt känns helt huller om buller så nu är det dags att ta sig i kragen och försöka lista ut vilken väg man vill gå.

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sen jag skrev på denna blogg, det är rätt mycket i skolan och runt om som hänt så har inte haft någon direkt ork och tid att skriva. Nu tänkte jag dock försöka dra igång igen så får vi se hur det går.
Hannes gick rätt nyss för att äta julbord så jag passar på att ta det lite lugnt innan jag ska träffa Madde. Jag och Madde tänkte dra till någon bar i närheten och bara sitta och snacka skit och dricka öl. Senare drar vi nog vidare hem till baloo där vi tänkte färga håret och sedan bara chilla med baloo och kanske Daniel.
Det kanske kommer upp en vlogg senare i veckan från idag (om vi filmar kvällen) men vi får se hur det blir med det.
Detta var ett rätt kort inlägg men ska verkligen försöka bli bättre på att blogga nu haha.
Ha en trevlig kväll alla!

Likes

Comments

Igår efter skolan träffade jag Madde. Vi åkte in till stan för att jag skulle köpa nya skor och en väska. Det slutade med att jag inte kunde bestämma mig för vilka skor jag ville köpa så köpte inga, jag köpte dock ett par nya svarta jeans från gina som passar perfekt. Efter att ha gått runt på stan i typ två timmar ringer Sperma (han heter egentligen Simon men alla kallar honom Sperma) Madde och frågar vad hon gör. Hon sa att vi va på stan så Sperma, Elliot och Joel kom och mötte upp oss. Vi gick runt en stund på stan. Runt 18 åkte jag hem till Hannes som var as trött och typ däcka direkt. Jag satt uppe ett tag och kollade på ph sen däcka även jag.

Några av skorna jag kikade på.

Likes

Comments

Just nu sitter jag i skolan och har svenska men istället för att göra vad jag ska sitter jag istället och kollar lite på träningskläder. Jag hittade några som jag tyckte var snygga som finns att köpa på nästan vilket sportbutik som helst.

Vet inte exakt var allt kommer ifrån, men lite inspo iallafall.

Likes

Comments

Idag lite senare på eftermiddagen var jag och Madde på model house som ligger på Vasagatan och jag blev helt ärligt lite besviken. Makeupartisten var trevlig men sminkade inte mig så jag passade i det jag såg helt ärligt talat sämre ut än innan hon sminkade mig. Fotografen var dock väldigt trevlig och det var roligt att bli fotad av honom. Sedan när vi skulle titta på bilderna så var tjejen jätte trevlig först sen när vi sa att vi inte hade råd att köpa en bild (1 bild=500kr) så blev hon genast mycket drygare. En till sak var att man behövde vänta väldigt länge även fast man hade en tid satt så började dom ca 30 min efter.
Det var trots allt en rolig upplevelse men inget jag skulle göra om.

Lite från vår dag på model house!

Likes

Comments

Godmorgon världen!
Måndag igen då och jag stannar hemma, kände mig så himla konstig när jag vaknade, typ illamående och förkyld så jag bestämde mig för att det var bättre att stanna hemma idag och plugga lite.
Igår gick jag och Hannes först och gymmade och sedan när vi kom hem vilade vi en stund. Runt fyra drog vi hem till Baloo där vi åt middag med Baloo och Simone, efter middagen drog vi alla hem till Hannes och bara tog det lugnt. Det var en rätt stillsam men skön dag igår vilket jag tyckte var väldigt skönt. Jag kan behöva dom där sköna dagarna ibland för att inte stressa upp mig helt. Jag har nämligen något som heter gallsten vilket är stenar i gallblåsan och ibland kan man få gallstensanfall, vilket innebär en otrolig smärta i magen och dessa gallstensanfall kan triggas igång av stress. Därför är det viktigt för mig att ibland bara vara hemma, ta det lugnt och stressa ner.

Lite bilder från igår!

Likes

Comments

Vad ska man säga om mig då? Jag är en antingen väldigt sprallig eller seg tjej (beroende på humör). Jag brukar på fritiden hänga med polare och vara med min kille Hannes. Mitt namn det är Arielle och jag är 18 år gammal. Varför jag valde att nu skaffa en blogg är nog att jag kan bli rätt uttråkad och då kände jag att det här kanske blir kul, men vi får se hur detta går.
Detta får bli ett kort första inlägg så får jag gå och lägga mig.

Jag och världens bästa kille!

Likes

Comments