Varför har respekten för polisen minskat genom åren?

Brotten ser ut att eskalera i Sverige men kan det också bero på digitaliseringen och tillgängligheten av vapen? Samtidigt läser jag dagligen om irritationen och osäkerheten som uppstår i form av några knapptryckningar.


Hur kommer det sig att du försvarar en kriminell person och varför var du inte på plats när brottet skedde?


Färre brott klaras upp menar en del men samtidigt så tror jag att ni vet mer än vad ni vågar säga. Vad finns det att säga om världen generellt? Hur kommer det sig att folk inte accepterar vissa människor och vad har vi för förebilder egentligen?


Alexander Bard, Stefan Löfven, Jimmie Åkesson, Björn Söder, Joakim Lamotte, Simon Lindberg (NMR), Donald Trump, Vladimir Putin, Zlatan Ibrahimović m.fl. är säkert namn som dyker upp i huvudet.


Är det verkligen människor som vi ska se upp till?

Jag menar deras framgångar bygger på media utrymme och offerkappan.


Ja samtliga har säkert haft en tuff barndom och som det inte vore nog så har en och en annan utnyttjat det till sin fördel när de haft möjlighet.

Själv är jag besviken över att det inte finns en enda man att se upp till men däremot så finns det inte heller några särskilda kvinnor som jag uppskattar heller.

Det finns liknande exempel bland kvinnor också anser jag och med risk att också få kritik så nämner jag även dem.

Pernilla Wahlgren, Maria Montazami, Gunilla Persson, Bianca Ingrosso m.fl.

Alltså alla som nämns vid namn är personer som jag anser inte bör synas i media av olika anledningar, men den största är väl att de får mig att må dåligt och även om deras kritik enbart handlar om andra helt till synes okända/kända människor så borde väl det ändå inte få kallas för nyheter.

Som vanligt hamnar jag i en förvirrande diskussion med mig som jag inte kan lösa men där det också får sättas ord på hur illa mina tankegångar kan vara.

Våga visa andra att de dem gör inte är accepterat och att våga säga ifrån när andra snackar skit om någon de inte ens har träffat. En rubrik sätter igång så många tankar att orden bara strömmar i ordbajseriets land åh rike.

Welcome to Sweden, A contry where we can't belive in ourself and don't respect each other.. Who wants Fika with some bullshit?

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,
Här hänger jag inte alls med i diina tankegångar . Men jag gillar att du tänker. Inte alltid så lätt att få ut de man vill förmedla inombords i en text. Vill du förklara mer så vill jag läsa. Funderar du över förebilder eller kriminalitet eller bådadera?
nouw.com/blackout
ThereseTervakoski
ThereseTervakoski,

Undrar oxå hur det var med vilka du inte gillar från kändis världen och texten om att inte dömma andra som du egentligen inte känner? 🤔

nouw.com/theresetervakoski