OCH DÄR KOM PANIKEN - FÖRSENINGAR, BILHAVERI OCH ÅNGEST

​Att jobbdagen skulle kunna börja på ett bättre sätt är det ingen tvekan om. Precis som i förrgår så lyste ABS-lampan och jag tänkte att den skulle försvinna, precis som sist. Men icke då, den här gången hade mitt vänstra bakhjul låst sig helt. Inte bara så att det rullade lite saktare än de andra, nej det var helt fast.

Att jag avskyr att komma försent kan ju bli ett antal inlägg här, men att kombinera det med känslan av att jag tappar kontrollen helt och inte visste in eller ut gjorde att jag drabbades av en halv panikattack. Jag säger halv eftersom jag aldrig riktigt har upplevt en "riktig" panikångestattack.

Jag ringde min pappa i panik och han åkte direkt mot mig för att byta bil så att jag kunde komma till jobbet, vilket resulterade i en försening på bara en kvart - helt otroligt egentligen med tanke på att bilen slutade fungera. Skulle nog blivit en timme försenad om jag skulle åkt i samma tid som övriga Sverige, nej - jag vill ha lite marginal. Och idag var det faktiskt bra.

Jag har fortfarande lite stresskänsla sedan jag krockade på ett rådjur för ett par veckor sedan, och var tvungen att stanna på ungefär samma ställe som idag. Det gjorde ju inte stressen bättre. Tack och lov tog jag mig till jobbet, mina första tankar när jag satt där i bilen var inte särskilt produktiva, mer destruktiva. Ja, rent av självdestruktiva. Jag hade sådana impulser som jag inte skulle kunnat stå emot om jag inte var fast på jobbet.

Så även den här dagen har varit händelserik, och jag hoppas att morgondagen blir lite lugnare. Hoppas på att väderrapporterna stämmer och att det blir lite varmare så att min bil börjar fungera igen.

Ser att jag har haft fler läsare än jag brukar idag, så kul ju!

Ta hand om er, och kom ihåg att - uppenbarligen.

Gillar

Kommentarer