NÄSTA VECKAS PLANER

Nästa vecka blir en fullspäckad en. Tänkte att det kunde vara intressant, både för mig och er, att se hur en vecka ser ut med psykisk ohälsa som ett ledande lok. Jag kommer bo hos pappa på grund av flera anledningar, men en är att jag inte mår så bra just nu. Jag vet själv att jag beter mig som ett barn och att jag vägrar in i det sista. Men det är mycket den här veckan och det är nog bra att tänka förebyggande istället för att jag ska hamna på sjukhuset och att allt blir krångligt. När jag mår skit så säger jag bara "Nej, jag vägrar". Upprepande gånger. Och det brukar sluta med en inläggning. Så jag försöker ligga ett steg före ångesten.

Måndag: Arbetsträning 15:30 - 20:10

Tisdag: Telefonsamtal med sjuksköterskan klockan 9:00 och telefonsamtal med sjukgymnasten klockan 13:00

Onsdag: Arbetsträning 14:00 - 18:40

Torsdag: Operation på Södersjukhuset i Stockholm. Mina knölar, fibroadenom, ska tas bort. Måste till dagvårdsavdelningen redan klockan 7:00, så det ser jag inte fram emot. Men jag är mest rädd för att behöva ställa mig på vågen på grund av hur mycket medicin de ska ge mig för att jag ska sövas. Att de råkar säga det högt även om jag sagt att de inte får det, eller om jag glömmer att säga det. Det finns tusen olika tvångstankar i mitt huvud. Men jag ska ringa och be om att få prata med narkosläkaren imorgon angående mina morgonmediciner och ta upp vågen när jag ändå ringer henne.

Fredag: Här blir det ingen arbetsträning. Måste meddela Försäkringskassan, vilket jag självklart är oroad över eftersom det blev krångligt sist. Men jag ringer och sjukanmäler mig, om hon inte svarar så får jag utgå ifrån att hon får mitt röstmeddelande och så får jag släppa det. Fredagen blir en vilodag efter operationen dagen innan. Har aldrig opererats innan så jag har ingen aning om hur jag kommer må efter.

Vad har ni för er nästa vecka?

Gillar

Kommentarer

Psyketsbaksida
Psyketsbaksida,
Åhh. Jag har en likadan tatuering
nouw.com/psyketsbaksida
Shining
Shining,

Stort lycka till med operationen! Det där med vågen har jag också fortfarande problem med. Ingen får säga några siffror högt till mig. Det blir katastrof i det som numer är lite hållbart. Skriv ner det och säg att det absolut inte får nämna siffror om du känner så.


Min vecka ser ut som den brukar. Läkarsamtal, psykolog. Träna hemma på ångesten.

Ps. Du beter dig inte som ett barn för att du bor ett tag hos din pappa. Tycker snarare det låter lösningsfokuserat och vuxet.ds

nouw.com/shining
Tottis12345
Tottis12345,

Har varit på slutbesiktning idag om jag är frisk eller ej.

nouw.com/tottis12345