IKTORIVIL - KLONAZEPAM

Hej fina ni!

Jag tänkte skriva ett litet inlägg om att byta och testa olika mediciner. Min senaste tillagda är Iktorivil(Klonazepam) för sömnen. Jag vet att det här kan göra att många känner sig triggade eller rent ut sagt upprörda. Jag förstår er, precis som jag förstår alla som tar dessa läkemedel. Bensodiazepiner är ett hett ämne och jag låter alla ha sina egna tankar kring det.

Jag har nu tagit min första halva igår kväll och sov så mycket bättre. Att en sådan liten tablett kan göra underverk gör mig lagom glad. Ja ni läste det - glad. För jag har känt så de senaste dagarna. Ja, jag hatar min kropp. Ja, jag använder mig av tvångsmässiga beteenden. Ja, jag skadar mig. Men jag kan sova och känna mig utvilad och ändå för första gången på länge ärligt säga att jag mår helt okej delar av dagen.

Jag har testat ett gäng mediciner som ska få mig att sova bra, och har ett gäng i dosetten, men den här lilla tabletten slår nog ut alla tillsammans. Jag är tacksam att jag fick chansen att testa de här eftersom vissa läkare inte vill skriva ut dem, speciellt eftersom de bara finns i stora förpackningar. Men nu har vi kommit överens om att min sjuksöterska delar dem varje vecka.

Jag hoppas att effekten håller i sig. Känner mig bara lite dåsig nu dagen efter. Men hellre det än alla ångest.

Jag hoppas att ni får en så fin dag som möjligt!

Gillar

Kommentarer

Majzzan35
Majzzan35,

Gud vad härligt 🥰 vet precis hur känslan känns . Hjälper den bara till med sömnen eller mera ?

nouw.com/majzzan35