ÅNGEST OCH PSYKISK OHÄLSA - CORONA / COVID19

Det är inte förrän de senaste dagarna jag har förstått att smittan är farlig. Jag är inte rädd för min egen del, men jag har blivit ännu bättre på att följa alla "regler".

Jag förstår om många oroar sig eller har ångest för corona-viruset / covid19. Det är just därför jag vill skriva om det. För jag själv är inte rädd. Inte alls. Jag gör som de säger för att inte smitta de jag älskar, eller någon jag möter på trottoaren.

Jag kan inte föreställa mig hur det känns för de som lider av hälsoångest (hypokondri). Därför skriver jag det här. För er som är rädda. För er som stänger in er och inte vågar gå ut. För er som är så rädda att ni behöver omfamnas. Jag tänker på er. Det är en svår tid nu, men vi kommer igenom den, med eller utan ångest.

Ta hand om er!

Gillar

Kommentarer

AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Jag gör som dig, för andras skull. Mina föräldrar hade Corona (tror jag också hade det men hade så enkla symtom så är inte säker) i somras och var så sjuka. Mamma svimmade när hon skulle gå till toaletten. Så hon var tvungen att ”mellanlanda” i en soffa på väg dit. Sen nu är det kris på mammas jobb så hon fick jobba sju nätter i sträck pga så mycket sjukdom... Hoppas du har haft en så bra vecka du kan trots allt som pågår för dig. Kram ❤️

nouw.com/andothermagictricks
livetmedangest
livetmedangest,

Här har du en som lever med hälsoångest och just nu är det fruktansvärt jobbigt!

nouw.com/livetmedangest
lovisalinnea
lovisalinnea,

Väldigt fint skrivet!!

nouw.com/lovisalinnea
Hannas krypin,

Jag är inte heller rädd för själva smittan men jag jobbar inom sjukvården och ser hur belastningen ökar. Och det skrämmer mig, vem ska ta hand om den som blir sjuk och personalen inom sjukvården blir sjuka med. Det är brist på personal redan innan. Så av den anledningen är det viktigt att följa råden. Tycker jag.

hannafialotta.blogg.se
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Börjar nu nog utvecklas till hälsoångest sedan corona, tänker på hur jag mår konstant. Riktigt jobbigt, men viktigast att ta hand om varandra <3

nouw.com/sarahlinnsliv