Diet, bulimi, matångest

Mamma och pappa har åkt in till stan för att handla tabletter för diarré snäll som dom är. Hoppas bara dom hjälper innan det är dags att åka i morgon bitti. Själv har jag hand om sötvalpen och springer på toaletten.

Känns som att jag måste ta tag i mitt ätande när jag kommer hem. Nu när jag är borta så äter jag tamefan i mig hela tiden. Alltid sugen på nånting och alltid något i munnen. Mår så himla dåligt och det känns som om jag gått upp 10kg sen jag kom hit. Känner sån press inför påskbordet. Hur ska jag äta? Hur kommer min mage reagera? Kommer jag kräkas upp allt och hur känner jag för att kräkas när vi har folk över?


På tal om ingenting så ringde maken och berättade att Ronja rymt. Hon hade helt sonika öppnat dörren och gått ut. Tur var att hon iallafall stannat i trädgården. Jäkla bushund. Nu får vi börja ha låst jämt.Gillar

Kommentarer

Varganess
Varganess,
Åh min Raven öppnar också dörren (och fönstret...) hela tiden, och har nu lärt lillvalpen dörröppning också. Man blir ju galen! Men jag har ju en altan precis utanför med en trappa ned så ska skaffa en barngrind till den så kanske de hejdar sig och inte kommer längre.

Hoppas att din mage reder sig! <3
nouw.com/varganess
Psyketsbaksida
Psyketsbaksida,
Vi har en väg precis utanför dörren så man blir ju lite nervös. Får försöka komma ihåg att låsa efter sig.nouw.com/psyketsbaksida
Varganess
Varganess,
Ja man blir ju verkligen nervös att de ska skada sig! 😟nouw.com/varganess
Mymlan
Mymlan,
Oj , smart hund som kan öppna dörr! Vad de hittar på...de rakans liven 😃 nouw.com/mymlan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229