Hade mitt andra möte med min kontaktperson hos rehabteamet i lund (Baravägen) Och efter lite diskussioner kring boendestöd så bestämde vi att jag ska försöka få vilande boendestöd tills vidare. Kommer bli nog mycket som det är. På måndagar kommer jag gå på promenad med "promenadgruppen" sen kommer jag ha samtal med kontaktperson och på torsdag Nada (förhoppningsvis. Får reda på i morgon om det fanns plats för en till.) Med det tillkommer ju också terapi på onsdagar.Det är 4 dagar.. och jag som knappt klarar 3 "bara" boendestöd.

Ser väldigt mycket fram emot att sätta igång och jag hoppas min förkylning har släppt tills dess.. Min stackars make har fått det rejält och hostar och snorar som bara den. Själv sitter det bara i bihålorna, halsen och orken.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså, hur är det möjligt att ALLA mina linnen går sönder? Speciellt dom som man kan spänna i axelbanden. Dom är ju inte direkt dyra men så jäkla irriterande. Måste ta mig iväg och handla några stycken så fort lönen kommer in på kontot. Kanske någon tunika också!? Haha. Är helt besatt av tuniker nu. Tycker dom sitter så skönt och fint.

Likes

Comments

Riktigt trött i bollen efter en hel dag med spel hos vännerna. Vi hade (iallafall jag) tokigt roligt och det ska bli kul att få göra det igen. Ronja fick vara hemma och Stefans mormor var jättesnäll som kom hit och tog ut henne så vi slapp släpa henne med oss. Avbokat morgondagens boendestöd.. har liksom ingen anledning att hon skulle komma eftersom vi inte vet hur det ser ut i framtiden (efter tisdag då jag ska träffa min kontaktperson på baravägen) Känns lite krystat att sitta vid köksbordet och stirra på varandra med lite till inget att säga varandra.

Likes

Comments

​Jag har egentligen fastdag i dag men alltså vid 16 tiden var jag så hungrig att jag nästan kräktes. Fick bli makens rester och för att göra saken bättre, såklart, en glass för att stilla sockersuget (eller öka det). Alltså det går inte min väg med dieten längre. Helgen lär ju inte bli bättre heller. Nåja, vad gör man inte. Jag hatar att älska mat.

Likes

Comments

Jag har inte sovit mycket alls i natt utan bara haft ångest över boendestödet i dag.. och det gick ju som det gick. Vi hade så fint i morse att jag tänkte vi skulle promenera och prata lite eftersom jag haft uppehåll i en månad men det var ett starkt NEJ från boendestödjaren. Istället satt vi inne med en hund som var helt uppe i varv eftersom jag förberett henne med selen redan innan boendestöd kommit. Försökte förklara att jag nog måste dra ned på timmarna eftersom jag ska börja på rehab snart och att jag funderade på att avsluta min kontakt helt. Vet inte om något gick in.. känns som att jag kunnat vara tydligare men jag har bara haft ett möte på baravägen än så jag har inte några tider satta. Boendestöd igen på måndag.. hejja ångesten.

Likes

Comments

​Alltså, jag har inga kläder. Eller alltså jag har massor med kläder men man kan aldrig ha för mycket. Speciellt avslappnat men uppklädd stuket. Något man kan ha på spelkväll eller en kaffe på torget- same same. Fick massor av kläder av min svägerska i somras och hittade massa juveler som jag bara älskar att ha på mig.. annat får ligga kvar på hyllan. Men den stora frågan är- Varför hittar man bara läckra kläder när man har pengar?

Likes

Comments

Det har gått en stund sedan jag skrev något vettigt, värt att posta. Istället har jag kämpat med dunderförkylning, depression och ångest. Har varit svårt att hålla sig från sängen och istället har jag spenderat tiden i soffan med FF10 som jag fick av Stefan.

I dag, iallafall, så tog jag mig till Baravägen och rehabteamet på möte med min nya kontaktperson där. Vi pratade en massa och bokade redan in en ny träff nästa tisdag och jag ser faktiskt fram emot det. Vi har inte bestämt vilken grupp jag ska gå med i än men det kommer vi kanske fram till på tisdag. Spännande saker händer här!

Likes

Comments

Jag är normalt sätt väldigt trött efter terapi men i dag är det extra jobbigt.. vilket brukar betyda att vi pratat om något som är ett känsligt ämne. Nu är jag äntligen av med Litiumet och min mage, bör, sakta men säkert bli normal igen. Inget mer panik toalettbesök, rädsla av att lämna hemmet eller förstoppning i flera dagar. Hejja mig och mediciner. Jag har kämpat på som fan men det är bättre såhär.


Likes

Comments

Igår dog min mus och jag som är så beroende av min dator fick lite snabbt åka in och fixa en ny i dag. Mycket nöjd! Just nu sitter jag bara och försöker att inte somna sittandes i datorstolen men känner ändå att det är för tidigt att gå och lägga mig.. Då blir det bara som vanligt att jag vaknar till och från hela natten och gäspar mig genom terapin. Mitt beslut om kontaktperson har gått ut.. vilket jag missat helt och nu sitter jag här och funderar på hur jag ska fortsätta.. Ska ju börja på rehab i Lund ganska snart och ska orka med det OCH boendestöd som börjar igen på måndag. Tyvärr.

Hur fungerar det? Om jag tackar nej till "hjälp" typ boendestöd kan försäkringskassan dra in mina pengar då eller är det helt enkelt upp till mig hur det ska fungera. Jag förstår att jag inte bara kan sluta med allt, t.ex. läkare, terapi, rehab.

Likes

Comments

​Stefan jobbar extra i dag och blir borta 9timmar.. själv latar jag  mig i sängen efter att jag fått undan lite tvätt. Det vart lite sent igår efter att vi åkt och släppt Ronja i rasthagen men det är det värt för att få se henne studsa runt som en riktig valp.

Skulle egentligen åkt och köpt en ny mus i dag eftersom min la av i går men vi "försov" oss och istället blev det en tripp till netonnet i morgon.

Likes

Comments