Hatar mig själv för att ätit middag, men min favorit personal bärrettade att hon kanske måste sjukskriva sig på grund hon tagit hand om mig när jag är arg så får hon ta i och håller fast. Hennes leder funkar inte bra, så jag sa, Sara jag ska göra allra mitt bästa så du inte behöver sjukskriva dig pga mig. Hon betyder så mkt och hon har alltid ställt upp för mig, nu är det min tur. 💖

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade än jävla ångest av fil tallriken och massa annat skit, jätteångest. Hatar mat det funkade inte bara med fil tallrik för ta bort benkramper så blev två bananer på det. Drack som en häst också. Trodde jag skulle spricka. ÅNGEST på ångest, juste ville spy upp allt men där tvingade jag mig själv att inte göra, Hatar att det går på automatisk.

Likes

Comments

ut på promenad i is källa kyla och ett måste, men ej nöjd. 5,60 km men över 600kalorier bort. men ändå inte nöjd. ingen frukost heller det är jag nöjd.

Likes

Comments

Tyvärr misslyckad. Skulle äta fil tallrik med sylt och te med honung drack lite te och en sked fil. ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST kunde inte fortsätta.

Likes

Comments

Att bara vara hemma, helt galen i mina appar, imorn blir det defentift merrrr......

Likes

Comments

Är kvar 780kalorier och man ska äta 2000kalorier men vunnit på 780kalorier, blev ingen middag, resten av dagen blir vatten.

Likes

Comments