HEJ!

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering på bloggen! I fredags så anlände vi till Balders Hage för att spela ännu en gång. Det var en enorm glädje att få komma tillbaka och denna gång stå på den Stora scenen som vi velat sen vi började. Det var en riktigt sjuk kväll och väldigt bra drag på er som kom dit för att festa med oss.

Tack till Stefan på Balders Hage som tog dit oss och tror på oss!

Inom kort så kommer vi att komma ut med våra sommarspelningar som vi har och hoppas att ni följer med på resan.

See Sooon! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjäna!
Den 3/2 så kommer vi tillbaka till Balders hage för att festa med er och även nu så kommer vi att stå på stora scenen och vi är grymt stolta över detta. Så jag hoppas verkligen att ni kommer tillbaka och har med en extra kompis denna gången så det blir fett grymt.

SEE SOON!

Likes

Comments

Hej!
För några timmar sedan så stod vi här och körde allt vi kunde för er, det var en sjuk upplevelse och det häftigaste var att ni hängde med på varje låt som vi körde som gjorde oss så sjukt taggade. Vi hoppas verkligen vi får komma tillbaka och spela för er.


Vi vill tackar alla våra fans och sjävklart Balders Hage som tog dit oss.

See you soon!

Likes

Comments

Tjena folket!
Nu på fredag den 18/11 så kommer vi att packa väskan och resa vidare till Balders för att äntligen få stå på scen igen och festa tillsammans med er :-)

Glöm inte att prenumerera på vår YT - kanal. Vi har
även en ny Snapchat där ni kan se lite av våra spelningar.

Likes

Comments

Hej på er!

Den 17 dec så kommer vi till Sandra i Kalmar så vi hoppas att ni kommer dit och festar med oss. Annars kan ni prenumerera på vår youtubekanal där vi kommer lägga ut videos från kvällen.

Ha en fortsatt trevlig helg!

BE THERE!


Likes

Comments