hej 👋
nu har jag kommit till en punkt där jag kommer sätta punkt för bloggandet iallafall här.
kommer nu framöver att helt gå över till att blogga på vimedbarn.se kan länka bloggen här nere under texten. känner som sagt att jag behöver en nystart och efter ca 7år som jag haft bloggar här så är det dax att byta. hoppas ni följer mig där istället ni som är in och läser. kram på er. här är länken
http://www.lyckopricken vimedbarn.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Selma börjar ju skolas in på hovgläntan på måndag ska bli så kul att se hur hon kommer trivas. Och om man kommer känna sig mer trygg med personalen och att dom är engagerade av jobbet för de upplevde jag att dom inte va här i byn, men de lilla jag pratat med chefen så värkar hon va på rätt kurs iaf!

Berättade historien om va som hände Selma på förskolan här som vi provade skola in på tidigare, och hon sa iaf att så får det inte gå till! Så känns lugnande.

Men ikväll blir de bara mys och umgås med mitt ❤️ ha en fortsatt trevlig kväll av den som är kvar!

Likes

Comments

Ja började dagen med skrik och gråt och även hysteriska utbrott! Ja vad ska man säga hon blir frustrerad av att hon inte kan göra sig förstådd och för varje motgång då grinar och skriker hon och blir jätte arg!

Hoppas det ger med sig snart oxå, hon är i en fas dessutom då hon är jätte mammig bara mamma kan trösta osv samt att lilla saga på 6mån har börja sträcka ut armarna mot mig samt hon visar humör oxå då syrran sitter i mitt knä. Så ja hon är i mamma period med! Jag har det inte lätt just nu.

Man kan ju inte dela på sig så godnatt på er alla.

Likes

Comments

Tänkte ha en Q&A så ställ era frågor här nere i kommentarerna så ska jag sammanställa dem ikväll 🌸
Ha en trevlig dag alla!

Likes

Comments

Vi har haft dop för saga, ca 2 veckor sedan men tänkte dela med mig av lite fina bilder som togs!

Likes

Comments

Hej alla nu är jag tillbaka igen, som de flest vet så åkte jag kort efter förlossningen på en förlossningsdepression och har inte haft lust att uppdatera här som jag gjort tidigare, kände att jag behövde ta en paus här ifrån ett tag. Men nu är jag tillbaka med nya krafter. 🌸

Likes

Comments

Vaknade imorse av en glad bebis och en glad liten 1,5åring som tänkte göra morgon kring 08:11 i morse, vi steg upp och gjorde en god söndags frukost. vi åt och sen packade vi in oss i bilen och for till barnens farmor o farfar och hälsade på. Rätt då uppskattat va det då vi bor över 12 mil där ifrån!

Så sen åkte vi hem efter att vi varit där en sväng, lagade lite käk sen har vi bara umgåtts hela familjen ikväll varit en fullspäckad helg. Så i morgon är det en ny dag med nya möjligheter.

Till middag blev det en fransk köttgryta med ris och sallad! Var utsökt god!

Så nu blir det att sova lite för imorgon blir det en tripp in till Östersund, vi ska på familj och barnhälsan och prata med psykologer ang min förlossningsdepression som jag drog på mig efter senaste förlossningen, mår bra av och till men en del gånger vill man bara dra täcket över huvudet och inte finnas till. Men vad gör man inte för våra älskade barn. Vill ju såklart finnas där för dem oxå. Men men nu blir det sängen godnatt på er alla.

Likes

Comments

Länge sedan sist jag uppdaterat, men jag har haft en blogg paus i och med att jag mått dåligt men gör det lite fortfarande men det går iaf åt rätt håll! Det är ju huvudsaken iaf.

Nu har Selma kommit i matvägran fasen där hon bestämt sig för att inte äta alls, som mamma så bryter man ihop invändigt man hoppas hon vill äta vid varje mål men icke det. Så vi försöker ge henne det hon tycker om. Men det är en ständig kamp varje dag med att få i henne mat och välling.

Nån som sitter inne på nått bra tips, behöver det mer en någonsin nu!

Hoppas ni får en kanon dag det ska då vi ha.

Likes

Comments