Måndagslista nr 411

Hej där!

Idag måndag igen, jisses alltså. Veckorna bara springer. Och idag är jag extra glad över att...

...vi går in i november nu i veckan = snaaaart legitimt att dra igång med julfirandet, hahaha.. Mitten av november ungefär, DÅ drar jag igång. Eller ja, jag fuskade ju redan i helgen med att spela julmusik ungefär hur mycket som helst, hahaha. ä.l.s.k.a.r det ju så mycket.

...det är Halloween i veckan, ändå kul! Barnen är taggade. Väntar på Miltons outfit, men min är klar och Dantes. Och M tar på sig ett par djävulshorn och så är han nöjd, haha.. Alla gillar vi olika ;)

...helgen har varit jättebra! Milton och jag började med handbollsmatch (som publik alltså) i fredags kväll, då vi kollade damernas sjukt spännande hemmamatch!
På lördagen drog Dante och jag in en sväng till stan och hade turen att springa på en utställning med ormar och spindlar etc. Sjukt spännande och kul för oss båda. Sedan hängde vi med kompisar hela kvällen hemma hos oss. Mammorna och storungarna drog iväg en sväng dock, då det var spökrunda i skogen utanför byn. Milton var förvisso livrädd, men ändå modig som vågade gå. Vi andra tre var lite mer chill.

...det snöade lite igår ju! Till frukost hade jag julmusik igång och vi åt i matrummet med kaminen tänd. Alltså livet ändå, himla härligt! Och kamin alltså, de tär ändå livet. Jag kommer aldrig mer klara mig utan en kamin. Det är ändå det bästa som finns i huset. ♥

...jag avslutade helgen med en lång promenad med kompisar och Yda. Så skönt att få röra lite på kroppen och samtidigt prata lite. Härligt!

...veckan består av lite höstlovsledigt för mig och pojkarna. Torsdag och fredag håller vi ledigt tillsammans och det ska bli så mysigt.

...naglarna ska fixas ikväll. Älskar att få dem fixade. Att ha fixade naglar, lyfter liksom en hel outfit eller vilken tråkig outfit som helst egentligen. Som ett smycke för händerna liksom.

Hoppas ni alla har en fin vecka att se fram emot. Stor kram!

Gillar

Kommentarer