hej hej, nu ar vi har i bardelona och vi alskar det!!!! i borjan var det lite motigt nar vi inte hade lagenhet och so, och vardens trokigaste jobb. kande typ for att oka hem. men sen fick vi en javligt nice lagenhet po Gran Via, sa upp oss fron det fuckade jobbet, och livet borjasde leka! synd bara att vi ar abretslosa bara... men det loser sig! vill adrig komma hem! puss och kram fron jan bannan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen har vi bokat allt för barcelona! hehe kändes lite osäkert där ett tag med allt. men vi är fan så illa tvungna nu när vi sagt till alla att vi ska åka, plus sagt upp oss från våra jobb och hyrt ut min lägenhet. hehe, men det är bara en och en halv vecka kvar!! jag är nervös som faaaan...

Likes

Comments

jag har suttit och vantat po hadas i over en timma nu!!! hon smiknar sig och plattar horet eller nott, vad vet jag... men tiden bara rinner har.. men annars har vi haft jatte kul har i london faktiskt!! vadret ar bra, igor ot vi glass och chillade i en park, sooft. men ni vill jag till stan och branna lite pengar, men ack nejjj. snart oker vi hem, vartsa trokigt, men lite skont samtidigt. jag kanner mig som en vanrare, eller po rymmen, eller po luffen typ. men men, ska tjata lite po haddas nu, ha det so bra (K)

Likes

Comments

hej tänkte bara berätta att johanna brännberg är värdens bästa! aa, jojjo har ju varit min själsfrede sedan vi var typ 14 sådär, först tyckte johanna att jag värkade som en bitch, fast jag tyckte att jag var jättesnäll mot henne. jag tyckte att johanna var ascool och ville gärna bli hennes vän. sen en dag så ringde hon mig hem, och jag blev chockad och glad, och vi pratade i flera timmar, och sen pratade vi varje dag. helt plötsligt viste jag vad som hade fattats mig hela tiden, och jag var hel! jag hade funnit min andra halva! hahaha, hurra! men som alla vänskaper gick det lite upp och ner då och då, men vi blev alltid vänner igen, för vi älskade varandra så mycke. det gör vi ju såklart fortfarande. sen upptäckte vi ett underligt mönster... när det gick bra för johahnna, gick det bra för zamya! och när det gick dåligt för mig gick det dåligt för jojjo med.. skumt tyckte vi, men tog det som ett täcken från gud att vi värkligen var soulmates. sen fick jag kramper i magen.. så sa ja det till johanna, så sa hon att hon också hade det exempelvis. sen drog vi på en resa till tukiet tillsammans, och jag var lite orolig att vi skulle tröttna på varandra och bråka, men vi hade det asnice!! sen i somras var i tunisen, och det var till och med ännu roligare!! och sen när vi kom hem så var vi värkliegn beroede av varandra. och idag hade vi en bra dag, va ute och promenerade och pratade och solen sken på oss, och johanna tog mig i handen, och vi gick hand i hand på stadens gator och då tänkte jag:fy fan vad jag älskar dig johanna!

Likes

Comments

idag när jag skulle hem ifrån jobbet kom lyckan över mig. allt var perfekt! alkisarna på parkbänken va softa, en skrek : "jag har slutat knarka!!!!" och den andra sa: "och jag har börjat hehe..." och den första sa "hehe... så om någon vill ha nått e det bara att komma hit.. hehe" och en tjej satte sig och pratade med dom och skrattade med dom, inte åt dom, åt att dom var fulla mitt på ljusa dan, utan för att dom var roliga. sen gick ett jättesött par förbi, en man som var ganska snygg och en kvinna som var ganska ful, och hon sa ett skämt, och han skrattade och hon log och man såg att han älskade henne mäst i världen. sen kom tanten som bor hemma vid mig och som dom flästa tror är prostutuerad bara för att hon har jätte höga klackskor på sig jämt. och hon var jätteglad och satt och pratade med en kille med skatebord, och han var också jätteglad, han skrattade med tanten, inte för att hon har roliga skor på sig, utan för att hon sa nått som han tyckte var kul! solen sken och värmde, och i min ficka klirrade det av mynt som jag fått på jobbet. (och på jobbet kom det in en kille som sa: "ha en bra dag!" till mig. och när han sa det så lät det som om han värkligen menade det! och gud vad glad jag blev! jag tänkte så här: han vill värkligen att jag ska ha en bra dag! jag hoppas att han får en absolut underbar dag! och nästa gång jag träffar någon som jag inte känner ska ja säga så till den, och jag ska säga det med värme i rösten. jag ska säga det som om jag menade det.)(en annan grej som hände på jobbet som var lite pinsam var att jag råkade peta på min chefs snopp.) men ialla fall, tillbaka till dom underbara minuterna på vasaplatsen, allt var exakt så där nice som ja just sa, och låten "storstadsidyll" med petter, som är stans tönt, kom på, och låten som är dålig, blev så jävla bra, för exakt så som låten är, var det i värkligeheten, just då! och jag tänkte :"han är nog inte så dum den där petter..."

Likes

Comments

fy fan va bra jag mår! lyckan har lyst mot mig i minst två dagar i rad! inte inte för att skryta, men ja har världens bästa kompisar! jag blir så glad av att se er och vara med er! hur blev ni så jävla underbara??? mitt jobb e kanske ganska piss, men vet du vad? jag behöver inte gå dit så jävla ofta! min pappa e kanske lite knäpp, men ja behöver inte träffa honom så jävla ofta! jag har skitsöta småbröder, Eden e kanske lite snuskig och vill plantera ett frö i johannas snippa, han kanske gillar att se ut som en tjej, men endå vill jag bara äta upp honom! vet du vad? solen skiner och bara det är poesi!

Likes

Comments

fyfan va sugit att komma hem, jag vill tillbaka!!!!! fy fan va bäst tunisien är! jag och johanna är överens om att detta var den bästa resan någonsin!! men det är endå lungt, för vi ska tillbaka i speltember, eller hur?! det enda negativa med tunisien är alla panchisar och par.. men fan, skit idom, det finns annat kul att göra! och fy fan va god maten var säger jag bara!! jag har ätit så mycke att jag fått fetis veck på ryggen. skabbit, men asså, all mat du kan tänka dig, skitgod, och sen efterrätt... och sen massa mat i mellan måltiderna. soooft. och männen! jag säger bara det! vackra, synd bara att dom är så hundiga, annars hade tunisen varit paradiset! fan va jag längtar tillbaks!!! fanfanfanfan, så piss att vara i göteborg igen, johanna, ja vill åka nu! hahaha, johanna i ett nötskal: -ska vi ta en fitta? -men, skulle du dricka ett glas mens för att få gifta dig med han? -muuuuuuuuuu - vi gick till en bar, men allt vi såg var PANCHISAR OCH PAR! -jag tycker faktiskt fortfarande att otto e ganska söt. kärlek från zamya

Likes

Comments

Jag känner en tjej som heter Hadas hon rockar i en högre klass hon e heelt grym, inte det minsta kass! Hon går som på en catwalk hon är primadonnornas Tony Hawk! Hon har ett skitstort hjärta det gör mig ont att det bär på så mycke smärta. (ursäka mitt dåliga rim, min hjärna är inte riktigt i trimm) ibland brukar hon svamla, ibland brukar hon ramla, men hon reser sig alltid upp och skrattar när man kallar henne mupp. nu har du också fått en egen sång, sorry att den inte är så lång... love you baby! (wooooord!)

Likes

Comments

P: hm.. nu ska vi se hur man ska göra för att toapappret INTE ska fasna i byxan...( skratt ) (sånt händer ju bara på film) Z: (skratt) P rester sig upp från toalett stolen och knäpper hennes/hans byxa och vänder sig mot Z för att spola. Z: (skrattar så att hon/han inte kan få luft) hahahahhahaha, DET... hahahhahah SITTER JU... hahahhaha FAN FAST! ahahahha! P: (vänder sig med en förvånad min mot Z) vaaa? vadå? Z:PAPRET! DET SITTER JU FAN FAST I DIN BYXA!!!! P: (börjar skratta även hon/han) hihihihahahhaihihih! jag trodde inte att de var möjligt! Z: jag trodde inte att det fanns! hur gjorde du????!!! heelt oärkligt ju! Z och P fortsätter skratta på sin väg ut ur toaletten.... based on a true story. huvudpersonens komentar: patitagrym@hotmail.com scrive: Dear zamya i know u are a good girl but Ive also noticed that u Can be quit unstrustable..for example when ur making up stories about me and the toilet...u know the thing that "happend" at PC yesterday. We booth know what realy happend. And we also know who did the most embarassing thing. I wont say the persons name, because that would be a mean thing to do

Likes

Comments

Jag står stilla, se på offren som leder er Ni vill inte ha min värld, jag måste ta del av er Försöker kubba, så rymmer ni ett ont öga Jag komponerar en symfoni för tondöva Simmar sen runt jorden själv på första andetaget Släckte solen med en pust, blev törstig så då drack jag havet Allt kommer vara så här, morgon, middag, kväll Tills jag tar mig till en väg och någon gång hittar hem Förlorat allt, snart lyckas jag väl tappa stinget Det är som en sanddyn som flyttar sig i takt med vinden Hur en tunga utav sammet plus är smord i käften Hittar mig på högsta berget väntandes på moderskeppet Sådana som jag finns bakom allt det lätta Även alla röstlösa har något att berätta Ett avbrott för replik, ett slags skott i repris Mina pusselbitar tas bort och sätts dit Har skit upp hit, vadar i lera själv Vägrar be om ursäkt för skadan är redan skedd Och när jag väl ger upp, när inget går att ändra på Drar vi alla stickan, så då sitter jag med längsta stråt

Likes

Comments