Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 32 Readers

Likes

Comments

Äntligen lite sol☀️👌 och då passar det perfekt att käka glass! Var med brorsan och köpte glass idag. Såklart min favorit glass😊

Likes

Comments

Äntligen sommarlov! Som man har längtat... Men jag börjar 6an sen👎🏻 nationella prov👎
Men nu är det sommarlov😊☀️

Likes

Comments

Japp! Igår hade vi no prov! Så tråkigt. Men gick bra men kunde ha går bättre. Var rätt säker på provet eftersom hade redan haft prov på det!!! Och.... Idag hade vi också prov:( i matte! Inte matte. Plus det var på allt vi har jobbat med nu i femman. Så tråkigt prov och gick så långt tid att göra det men det gick iallafall bra. Tror jag:)

Likes

Comments

Är det bara jag som älskar ankor? Dom är ju super söta❤️ idag var jag storebror mamma och lillasystern på stan. Köpte en tröja som jag redan älskar. Efter jag kom hem åkte jag till en kompis och var med henne resten av dagen. Imorgon är det söndag!

Likes

Comments

Bilden längs ner är från USA!☺️

Likes

Comments

Haha! Seriöst det här måste vara den bästa filmen ever! Huvudpersonen är bara så snygg😍 min crush! Ne kanske inte min crush? Men jo min crush:) nej men den har så mycket känslor! Både kärlek, sorglig och lite rolig på ett sett! Verkligen en film jag tipsar👍


Likes

Comments


Ni som läst mitt föra inlägg så skrev jag ju att jag skulle åka till Ica maxi med mamma! Och som ni ser så köpte jag två ansiks produkter en sminkborttagning från neutrogena! *stavfel* och en nattkräm och dagkräm från garnier *stavfel där också?* är verkligen super spänd på att testa dom! Och förresten så köpte jag en grej från USA som ni kan se på videofyme. Vet inte riktigt när videon kommer upp men kanske imorgon, vi får se. Men iallafall inte idag!


Likes

Comments

God morgon! Vaknade precis. Första gången jag går upp såhär tidigt:) jaja men idag ska jag följa med min mamma och handla. Tänkte kolla efter en sminkborttagning! Skulle behöva en.


Likes

Comments