Header

​Nu sitter jag här, än en gång, framför tangentbordet och vill att orden ska flöda. 
Jag har tidigare haft bloggar som kommit och gått. Jag har liksom aldrig fått till det här med blogg. 

Men nu äntligen! Jag känner för att ha kvar denna och satsa på den. Till en början ska jag försöka vara så anonym som möjligt men med riktigt intressant läsning.

Min livshistoria, det är den vi ska ha som ämne. Den är omtumlande, spännande, tråkig och händelserik på samma gång. 
Vi ska börja detta inlägg med att gå pang på rödbetan. 

Jag ska fatta allting kort och göra en inledning om vad som kan läsas om i bloggen. 
Låt oss börja. 

Mitt liv som tonåring var ingen dans på rosor. Redan som 17-åring blev jag dömd i tingsrätt till rättpsykiatrisk tvångsvård.
​Jag hade redan gått första året på gymnasiet som skulle bli en förändring i mitt liv. Jag ville starta om mitt liv efter högstadiet. Årskurs 7 till 9 var ett helvete. Jag blev mobbad för min smala kropp, ja jag var nästintill anorektisk.
​Men jag hade en väninna jag kunde lita på och umgås med. Hon var då mitt allt. Vi gjorde allt tillsammans. Vi skolkade tillsammans för att hitta på roliga saker och bus. Dem gånger vi inte befann oss ute och hade kul så var vi alltid hemma hos henne i Vallentuna. Vi gjorde potatiskroketter i ugn och hade bearnaisesås till det. Medan vi väntade på kroketterna lyssnade vi på hög musik och dansade på matbordet. Med henne var jag fri. 

Sista året på högstadiet flyttade hon till en annan stad med sin familj och jag blev kvar ensam. Jag var förkrossad och hade då ingen att umgås med. Men jag var taggad inför mitt skolbyte. I årskurs 9 fick jag äntligen beskedet, jag kom in på livsmedelsprogrammet i Enskede Gård. Jag skulle utbilda mig till bagare och konditor! Mitt liv kändes perfekt nu. 

Sommaren rusade förbi och nu var det dags att börja gymnasiet som förstaringare. Allt var spännande och nytt och jag fick direkt en ny vän. Inom kort var vi dem "populära" tjejerna i skolan. Det dröjde inte länge förrän vi blev en trio. En tjej i samma klass hakade på våran duo. Vi hade såna roliga stunder tillsammans. Vi festade ihop, badade, solade och var på allmänt roliga äventyr. 


Dittills var allt ganska trevligt. Det kommer garanterat fler inlägg. Det här är inte ens början.
Hoppas detta triggar mer läsning i fortsättningen. Hittills så låter det inte så förjävligt som jag förklarar. 
Det kommer...Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments