De ting du ved ikke om mig

De ting du ved ikke om mig

Jeg har helix piercing.. Jeg droppede navlepiercing fordi det passer ikke bukser😕 Jeg droppede daith piercing fordi jeg har ikke ondt i hovedet mere men sommertider, fint nok.  Jeg har tænkt på jeg vil have tragus piercing en skønne dag.

Jeg har 3 tattoo. Jeg overvejer at få blomster på arm. De er flotte. Jeg overvejer at få fjerne en stjerne tattoo. 

Jeg elsker moderne tøj. Mest hos Only og ok nogle butikker når det passer tøj til mig. Også bestille tøj på nettet, hvis det passer ikke så sender jeg retur, nemlig. Jeg har lang hår og vil aldrig kort hår mere. Jeg havde haft kort hår som ung.

Elsker når jeg tager billede af mig og de ting.

Jeg drikker kaffe med mælk. Jeg tager vitaminer og medicin hver dag.

Jeg overvejer at få træne hos Loop pga min alder, jeg har tidligere været ud og løb. Jeg stoppede til løb fordi jeg har ondt en af hæl. Også vil tabe mig🙈

Jeg er typen: glad, tålmodighed, kreativ, aktivt, humør, sjov, positiv. 

Jeg hader løgn, uærlig og uhøflig. 

Jeg er ikke god til at skrive de ord fordi jeg er døv. Derfor noget synes det er mærkelig jeg skriver 😅

Jeg får aldrig blive brun hud og får svært at få solen. Jeg har sart og lys hud. Og har lidt rød hår pga arvelig fra min farmor. Farmor har meget rød end mig. Jeg er lille med 153 cm høj ligesom min mormor og farmor. Jeg har tyk og naturkrøller hår.

Jeg blev født døv pga min mor havde rødehunde med graviditet. Jeg bruger tegnsprog, mimik og kropssprog. Jeg er eneste døv. Min familie er hørende. Min mand Jesper er døv og god til mundaflæse. Jeg kan lidt mundaflæse hvis jeg ikke forstår hvad de siger så skriver jeg på papir eller bruger til tegn som mimik.

Jeg fik briller da jeg var 11 år.

Mit opvokset på Falster og flyttede til København da jeg var 20 år. Jeg elsker København og er gode muligheder steder i København.

Jeg fik kørekort fra 2008 ja sent alder🙈

Smykker: Pilgrim

Jeg bruger glidevideo og Skype for at tale med døve.#blogger #personlig #danskebloggere #dansk #nouw #nouwblogger #blog #blogger #personligblog #personligblogger

Synes godt om

Kommentarer

jessina
jessina,
Nu fik jeg vide lidt mere om dig. Dejlig at få lære kende med dig! 😘nouw.com/jessina
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Så fint innlegg 💛 nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229