HEEI!


Jag tänkte fortsätta skriva här lite om my life :'D

Jag växte opp med mamma o pappa en hund en katt & min ponny plus att vi hade också kor hemma då, jag har alltid lived my life i stalle, ALTTID. Jag fick min första ponny Jeppe när jag var 3 år gammal och hamnade sälja den efter 6år då jag växte ur den..skaffade en större ponny osvosv, har alltid haft ponny/hästar hela mitt liv, Jag har tävlat och tränat massor, tränat för dom bästa tränarna innom både hoppning och dressyr (fast hoppning har alltid vari "min sak") tävlat både nationella & internationella tävlingar, varit med i flera cuppar, blev 3a i Pikkuponicupen , var det kamske 2012-2013 ? alltid älskat hästar och att tävla, stallet var det ställe jag kunde "puusta ut"..

Jag berättade i mitt förra inlägg..:DD att jag alltid har blivit mobbad i skolan men det var inte det enda utan jag har också alltid haft svårt hemma mest med mamma för vi har alltid stridit, precis alltid vi kommer int överrens ennu hellär då jag är 20.. då jag var liten sa mamma alltid till pappa att ta i henne nu med "hårdhanskarna" och pappa brände propparna precis varje gång o slog mig, hackade mig, kasta o söndrade mina skolböcker så ja ALLTTID fick säga i skolan att jag har söndrat dom eller hunden..sen sträd också mamma o pappa HELATIDEN o pappa blev aggressiv och misshandlade min mamma också, och det var det tyngsta att se på, så flera gånger försvarade jag mamma men då fick jag också på "käften"

På veckoslutena brukade jag alltid träna och tävla så vi var nestan aldrig hemma på veckoslutena, men varje veckoslut va pappa och festa precis varje, när vi typ va påväg till stallet pga tävlingar på natten/morgonen kommer pappa hem med taxi när vi far full som en anka, sen ligger han på soffan och säger ingenting, skriker bara och vad elak, han har alltid jobbat osv men de drickande tog överhand mera tänker jag inte skriva om det..


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

HEELLOOOOOOOUU !!

Idag fick ja plötsligt för mei att börja skriva blog, jag brukar inte läsa andras bloggar, vet knappt hur man använder de här.. men nu skiter ja i va alla tycker nu gör ja dehär för min skull. Ja gillar att skriva har allltid faktist gjort det, men aldrig visat det öppet. Har allttid varit jätte dålig i skolan, men när de kom till det att vi skulle skriva "berättelse" eller "uppsats" så skrev ja mer än någon annan.

Som ni ser i rubriken så tänker jag faktist lite berätta om mitt liv, tänkte att dehär att ja får skriva ut allt va ja tycker och känner skulle hjälpa mei till en del. Vi gör så här jag skriver och du läser.

Har allttid kännt mig onormalare än alla andra, redan i dagis hade ja svårt att få vänner och när ja typ fick en vän lekte jag nån sån som ja inte var påriktit, för kände att ingen skulle acceptera mej för den jag är så låtsades vara någon annan än jag var. Var väldit villd över allt och mamma trodde jag hade AD/HD, förstod inte heller att ingen ville vara med mei när ja betädde mei som ett svin, men de föstår ja ju först nu när ja sårat tiräcklit... Sen gick åren och jag började i lågis , har int så hämst mycky minnen av min tid i lågis med tiräcklit för att kunna berätta lite. Nu när ja skriver det här så fösöker ja tänka hur ja ska skriva så ni ska förstå men de int så änkelt för ett trähuvu som jag,haha :D

Som sakt så förstår jag först nu att jag borde ha sökt hjälp redan i första årskursena, jag trodde jag hade vänner och att ja var som alla andra och päläpälä, men egentligen så hata precis ALLA mei tillome lärare hade " leidån" på mei.. jag var vild som faan och provade på alla sätt att ja sku slippa vara med och leka me de andra, men ja satt alltid ensam på bänken eller vid gungona. Dagana gick o problem kom dag efter dag, poikana började intressera mei, o de värsta av allt de så ja blev kär direkt någon sa nånting fint till mei eller skicka nåt "snuskit" till mei för var en jävla " kåtbock" redan då, hahhaah xDD med de var ju såklart ingen annan, så alla började kalla mig player och hora redan i lågis, TÄNK LÅGSTADIET !!!

Åren gick o alla växte helatiden o de började komma till de fysiska, de började med gummikastande, pennor flög, tuggummi i håret, nålar på stolen och kallade mig bäver, kines, äckli, ful, fet osv.. Men jag tog ingen större stress över det då fö ja var så van vid våld och bli kallad fula saker redan hemma så ja sa aldrig nånting ti nån.

Fortsätter skriva när jag har lust <3Likes

Comments