Header

idag är det exakt två år sedan som Linnea somna in i lugn och ro. vi saknar hennes 24h om dygnet, varje dag om året. Jon lämna en sån fruktansvärd sorg, saknad, smärta och tomhet. Vi älskar dig vår fina ängel, aldrig glömd, alltid saknad!!

Imorgon är det din 6-årsdag och den ska vi fira även fast du inte är med oss här längre. Hoppas bara att du får världens godaste tårta i himlen.

japp två år har gått och det finns ingen gravsten. Familjen har inte orkat planera eller fixa allt på den fronten förrän nu och den kommer äntligen på plats i maj när marken är mogen.

Likes

Comments

Hej alla ni som fortfarande läser min blogg, tacksam för er som finns kvar! Jag fick helt plötsligt behov av att kika in här.

jag verkar nog aldrig hitta steget ur denna mörka svacka vilket är så otroligt frustrerande eftersom jag vill, vill bort från allt destruktivt, vill leva livet som en vanlig 18åring... jag är helt handlingsförlamad och känner mig drogad på mina mediciner. Är i en annan värld hela tiden. i torsdags fick nog både mamma och pappa men samt skolan nog och tvinga mig till psykakuten (PA) på akademiska. jag ville verkligen inte dit för vad ska dom lyckas hjälpa mig med? vi åkte i alla fall dit och fick först prata med en skötare och sen med två olika läkare , den ena va bättre än den andra. Skönt att allt gick fort i alla fall. jag ville absolut inte vara kvar så fick efter många om och ment åka hem med olika krav löften att inte göra något dumt.

Vi beslutade om att jag skulle börja äta behovs medicinen 3ggr om dagen på fasta tider för att minska paniken. Jaha tänkte jag, ännu mer drogad... känner mig som en knarkare. dom på PA tyckte iaf unga vuxna gjort fel om min bedömning och att dem lagt ett samtal med 2,5månads mellanrum. så får väl se vad som händer framöver....

Likes

Comments

det blir återigen ett hopp mellan mina inlägg, det stör mig otroligt mycket men kan verkligen inte ta tag i saker, spelar ingen roll om jag har viljan till det eller ej, det funkar bara inte. Men som ni märker så lever jag, eller jag överlever och hjärtat slår på mig. Jag pendlar mellan svart och vitt, mellan att vilja leva och dö. Idag vill jag inte dö, utan jag vill bara inte leva. 


Jag märker hur längre och längre ner jag kommer i min BDD sjukdom och sociala fobi. Vissa dagar är värre en värst. Jag kommer inte ur sängen alls, dessa dagar blir fler och fler och just nu ligger min närvaro i skolan på ynka 35%. Kan inte ta mig upp när jag mår såhär. blir glad om jag ens lyckas vara bland folk med ett fake smile en dag i veckan.

Vet inte riktigt  vad som har hänt med min kontakt på psyk? Jag har sedan september gjort utredningar med en psykolog där bland annat BDD och sociala fobin kom fram men troligen också ADD. Det blir inte nöjda utan de vill gräva djupare och se om det finns någon neurologisk psykiatrisk ​sjukdom men det har lixom stannat upp. Inte träffat min psykolog sedan innan jul och jag har nästa tid i Mars och då inte ens till psykologen utan till läkaren för medicinuppföljning... Mars? ? jag  hinner dö innan dess...

Likes

Comments

Godmorgon!
Hoppas ni sovit gott för det har jag. Så där gott som när man vaknar att det känns omöjligt att gå upp och lämna de varma. Har i alla fall fått i mig en god knäckemacka och kaffe + mediciner.

Första dagen i skolan efter operationen och första gången jag ska köra bil efter ingreppet. Lite läskigt men det går nog bra. Eftersom min sociala fobi absolut inte klarar av att åka buss så tar jag min pärla istället.
Har varit så skönt att vara ledig och kunna göra vad man vill men nu är det back to work...

Likes

Comments

godmorgon eller go förmiddag!

Just nu sitter jag i bilen påväg mot sjukhuset. Ska bara in och visa ögat osv och se hur det år sen efter operationen i måndags, spännande. När jag vakna imorse glömde jag bort att de va nyopererat så gnugga bort lite sömnbusar och fick napp på en stor en som jag drog i men det va tydligen kontaktlinsen jag drog i som sattes in under operationen, tokig blev det i alla fall.

Det är otroligt kallt ute idag men det är helt fantastiskt fint när solen lyser. Termometern pendlar mellan 20 och 22 minus. Burr!!

Har som sagt ingen skärpa på höger öga utan det är alldeles suddigt. Jobbigt imorse när jag skulle sminka mig lite, såg vara ena sidan av ansiktet så har inge aning om hur den andra blev.

Likes

Comments

I måndags för det dags för det som jag varit så otroligt rädd för. En Operation som skulle bromsa min fortskridande ögonsjukdom. jag skulle vara vaken under hela operation men få lugnande, jag skulle ha ont efteråt någon dag sådär. De va det ända jag visste när jag kom dit.

allt som har med ögon att göra får mig att vilja dö, framförallt efter denna åktur. Det va det äckligaste och mest fruktansvärda sak jag gått igenom. Dessutom tog se bara ena ögat så måste gå igenom exakt samma procedur på det andra vilket jag kommer vägra arr göra.

Aldrig gråtit så mycket, dels av rädsla och framförallt av smärtan. jag har dessutom fått magsår efter all smärtlindring jag knaprat i mig nu dom senaste dagarna. Det är först idag som jag kunna ätit och det är först idag som jag kunnat se lite livsljus i mörka tunneln, trots de hemska anfallet imorse....

Likes

Comments

Shit va längesedan jag skrev här hos er. Såg nu att det var senast i november och det är både nytt år och nya månad nu.

Jag åkte som sagt iväg till Norge trots mina omständigheter och oj vad bra det blev. Aldrig mått så bra som när jag va där, aldrig känt mig så modig och stolt över mig själv. men direkt när jag kom hem igen, tre veckor senare så föll jag pladask ner i träsket igen...

Ett tag trodde jag inte att jag inte skulle uppleva nyår och 2016 men jag lever faktiskt här och nu för stunden. Mina dagar går inte ut på att leva utan att överleva.väldigt mycket som hå det just nu men får ta det i ett annat inlägg då jag ska försöka börja skriva igen.

Ta hand om varandra tills vi höra nästa gång
Kram

Ett få tal bilder av de som togs i Norge. Ni kan även läsa vår blogg som vi skrev under tiden där.
Nouw.com/Norge

Dagarna mellan Norge och julafton spenderades med saknade vänner

Sen va de då daga att tacka av det gamla året och välkomna det nya 2016! Hade sån ångest och panikattacker inför denna dag men det blev bra tillslut med fantastiska vänner!

Likes

Comments

Att få vara lycklig är ju som att vinna en miljoner typ, inte för att jag gjort det direkt men kändes nästan så när jag gick från Trafikverket med ett godkänt papper på teoriprovet och med följd att jag nu har körkort. På fredag har jag haft körkort i en vecka, haha. Vilken jävla befrielse det är!!

Dock va glädjen kort men fy helvete vilken känsla, vill tillbaka till det glada. Känslorna och tankarna börjar kväva mig återigen och jag vet inte riktigt hur eller vad jag ska göra för att få luft, om så bara för en liten stund.

Minsta lilla grej är en ansträngning och tanken av att jag lämnar Sverige, min familj och mitt trygga liv här hemma på söndag för att bo i Norge i tre veckor och praktisera får mig svag men också en liten gnutta stolthet. Jag ska åka oavsett vad. Det kommer vara tufft men kommer komma hem med ett stort bagage av erfarenhet, merit och styrka för resten av mitt liv.

Likes

Comments

Aldrig känt sådan glädje som idag. Nu ska jag fira med skumpa. Puss och kram

Likes

Comments