Veckans sammanställning V51

Alltså Wow hörrni! Min hittills bästa månad i sparandet!

Lönen kom alltså redan idag då julafton tydligen inte är en bankdag. Men det gör mig ingenting faktiskt för nu kan jag göra en fin sammanställning inför jul!

Denna vecka har jag fått in 18.148 kr till sparkontot och totalt finns det 66.056 kr! jag har då också nått mitt mål som jag satt inför Januari, målet var 65.000 kr den första Januari. Nu är det ju en vecka kvar till Januari och vi får se om det kommer trilla in något mer på sparkontot. Hoppas på någon julklapp men man ska ju aldrig ta det för givet.


Nu när det är jul så kommer det också många lediga dagar, men inte för min del även om jag kommer vara ledig mer än jag brukar. Jag kommer att köra 4 pass på extrajobbet i sträck Lördag-Söndag-Måndag-Tisdag för att sedan vara helt ledig på Onsdagen. Torsdag och Fredag har jag fått lov att jobba hemifrån, det kommer att bli lite slitsamt att jobba hemma då jag har chansen att visa att jag är mycket mer produktiv och kanske kan få chansen att jobba hemma mera framöver. Sedan är jag helt ledig på Lördagen den 29 och så jobbar jag på extrajobbet den 30de och 31a.

Nyårsafton kommer att bli väldigt lugn helt enkelt. På förmiddagen 1 Januari så kommer jag att åka in till stan för att stanna där i 3 veckor och passa hundar som kommer att generera 4.400 kr. Perfekt för då har jag närmare till jobbet och får ta det lugnt och bara rå om mig själv ett tag också :)

Gillar

Kommentarer