Simpel

​Jag är nog en ganska simpel människa. Trotts att jag har en tendens att leva utöver min ekonomiska bild. Drömma kan jag verkligen göra.

Jag har verkligen aldrig varit den där fashon tjejen som tycker att det är dö kul att shoppa bara för sakens skull utan jag har hittat ett plagg som jag diggar så köper jag det. Den störta utgiften är alltså INTE kläder eller smink i min värld. Utan det är att köpa saker som kameror, datorer och båtar. Eftersom jag aldrig har varit bra på att spara eller på att hålla i pengar så har det blivit att man tagit lån när man ska köpa något. Vilket är extremt dumt gjort..

Idag hade jag ingen matlåda med mig till exempel. Men jag hade en påse havregryn ståendes i köket ifall jag skulle glömma mat eller att äta frukost hemma. Det blev en skål gröt till lunch, en smörgås och ett ägg från gårdagens frukost. Jag blev mätt och hade en massa tid kvar till annat på lunchrasten. Så jag åkte hem till mamma och hämtade alla kläderna som jag packat ihop. och så svängde jag förbi Willys och pantade de burkar jag samlat ihop tidigare. 28 kr!

De pengar som jag tjänar under en månad (utöver lönen och det som jag säljer på tradera) lägger jag i en liten bytta här på mitt kontor. I slutat av månaden kommer jag svänga förbi en insättningsautomat och sätta in dessa pengar på sparkontot. Så varje vecka pushar jag mig till att hitta på nya inkomstkällor och försöka öka inkomsten varje vecka.

Gillar