Planerar inför måndagen

Söndag kväll nu. Lite söndagsångest men samtidigt så hade jag helst bara ha varit hemma och tofflat omkring. Sambon där i mot hade massa andra planer. Tvättstugan hade kommit så vi åkte 12 färjan ifrån ön. Pinnade in till IKEA och lassade upp alla paket på släpet, det var ett par stycken. Som alla par när man packar ikea stommar bliv vi lite osams, men det blåste över när vi väl satt i bilen igen. Vi var inte dom ända heller, 2 andra par var minst lika irriterade på varandra och svor som borstbindare.

Vi hann också med att besöka min svärfar med fru i deras nya lägenhet. Den var hur ball som helst, fast en hel del massa trappor. Massa häftiga vinklar och vrår. Blev bjudna på lite lunch så det kändes verkligen toppen.

Nu är vi äntligen hemma igen och har packat in alla ikea paket i huset så får snickarna sätta upp det i morgon eller när det får tid. Nu är det bara någon vecka kvar innan slutbesiktningen.

I morgon planerar jag också att sova hos mamma. Planen med det är ju förstås att jag saknar min mor ganska så mycket, men fördelen med sovmorgon, mindre bensin, och gratis mat är ju också något positivt för en som försöker spara! Jag ska också skicka iväg resterande paket som jag lyckats sälja på Tradera. wihoo lite pengar in!

Gillar