Matlåde mat!

Matlådor är guld värt, bokstavligen!

Har du svårt att komma på matlådor? Recept på billig mat? Ingen inspiration till matlagning?

Matlagning för mig har blivit ett intresse sedan jag insett hur mycket pengar man kan spara varje månad om jag bara ställer mig och lagar mat. Dessutom har jag ett alldeles nytt kök också så då blir det ju såklart extra roligt!

5 Tips på sidor där du kan hitta bra och billiga recept!

1. undertian.com - en av mina favoriter faktiskt. Varje portion ska kosta 10 kr eller mindre. Inspiration till billig och bra mat. Tjejen bloggar ju också dessutom och har ett inspirerande instagramkonto!

2. Ica Billiga veckan - Ica har ju både mat, bank och en egen receptbank. Här kan man hitta både specialerbjudande och roliga recept. De stakar upp en hel vecka med maträtter som är billiga att tillaga och inhandla.

3. Tasteline - Här hittar du egentligen bara en massa recept, allt från avancerade rätter till enkla grytor och soppor. Här får man använda sitt sunda förnuft till vad som skulle kunna dra iväg i kostnad.

4. Köket.se - bra sida mer många recept.

5. Arla.se - På denna sida får man också ha i åtanke att eftersom det är Arlas egna sida så vill de ju såklart använda sina egna produkter. Detta resulterar i att de inte alltid använder det billigaste alternativet. Byter du ut Arlas produkter mot garant så kan du komma ner ytterligare i pris!

Tips - Mathem brukar ha bra med rabatter, håll utkik efter dem! Även om de inte alltid är billigast så kan man komma ner i pris om man hittar rätta rabattkoderna!

Gillar