Söndag kväll

Så sitter man här med rumpan i soffan...

och försöker planera så mycket som möjligt inför kommande vecka. Matlådor är lagade, tvätten är tvättad och tankarna på extrainkomst snurrar i huvudet.

Hade jag inte känt mig hängig hade jag nog gett mig ut på en springrunda med hunden för att få flåsa lite. Kan jag förbereda veckan med något mer? Har jag glömt något? jag tror inte det...

Jag skulle ju iof packa ihop kläder som jag fått sålt på tradera och skicka iväg dom i morgon. Det blir bra! Jag har också lagt in en del nya saker på tradera och hoppas att dom också kommer att gå åt ganska så snabbt! Bla min gamla GoProkamera som jag inte använt på år och dar. Min gamla dator, en klocka och en glasburk med korklock :)

Tycker ju att det är lite svårt att sätta pris på sakerna då jag vill få ut så mycket som möjligt av dem. Men samtidigt vill jag ju få in pengar även om det inte blir så mycket.. Varje krona räknas!

Appropå kronor så är det ju jäkla svårt att hitta en insättningsautomat som tar mynt.. Iallafall när jag är "ledig".. Klurigt iallafall. I veckan planerar jag att sova hos mamma iallafall 2 dagar. Får se om det blir flera eller om jag tar mig hem resterande dagarna.


Nu blir det att hoppa in i duschen och bädda sängen. En ny vecka står inför våra fötter!

Gillar

Kommentarer