Efter Helgens bravader

Måndag förmiddag och jag är på G

Helgen har varit fin, sambon var iväg hela lördagen och jobbade så jag hade en dag för mig själv. Letade efter lite svamp i skogen men det var skralt. Tänkte testa igen nu i veckan fast på ett annat ställe. Tvättade fönstren gjorde jag också, tog det lugnt och bara njöt av ensamheten och lugnet.

Söndagen bjöd kanske på lite mera än lördagen då sambon var hemma igen. Det eldades, lagade mat, städades och förberedde lite till entrén. Vi ska nämligen stenlägga entrén. Dyrt det låter men faktiskt helt gratis för oss, eller ja nästan iallafall.

Stenar fick min sambo av det som blev över från sin arbetsgivare. Fint! precis sådana stenar som jag vill ha dessutom!

Grus har vi sedan husbygget som går åt lite då och då när vi ska "utveckla" huset.

Cement får vi köpa. Men blandare och padda får vi låna av en vän.

Det hela har dock dragit ut på tiden då vi har haft en massa andra åtagande för oss. Kryssning med familjen, middagar och så jobb. Att lägga sten är väll kanske inte något som jag klarar av heller utan är helt beroende att min sambo kan. Jag däremot har hand om trädgården. gräsmattan börjar ta sig lite och jag har bytt till mig en hel del fröer som ska planteras till våren. Vi har 4,5 år på oss att höja värdet på huset för att kunna förhandla om bolånet och förhoppningsvis sänka våran kostnad något.

Gillar