Effektiva Tisdag

Trotts att denna Tisdag kännst som en onsdag...

Så har dagen verkligen flutit på, nästan så att man känt sig lite stressad med att flytta möten som krockar med kundbesök., men klockan 16.50 så kände jag att jag kunde avsluta dagen med mer än gott samvete!

Jag har länge lidit av prestationsångest när det gäller jobb, som att de när som helst skulle säga att "du kan ju ingenting för den här tjänsten" eller minsta misstag skulle leda till avskedning. Men det är mitt katastroftänkande som tittar in för jag vet att det inte fungerar så. Jag lär mig väldigt fort och är egentligen ganska bra på det jag gör, är dessutom trevlig och lätt att ha att göra med så jag tror att jag är en "drömanställd".

Men jag tycker verkligen att det är kul att ha saker att göra och att pusha mig själv till nya utmaningar och känna mig effektiv.

Jag hann med att handla och hämta hunden på dagis och hinna hem i vanlig tid. När jag kom hem så satte jag en kastrull vatten på spisen och sedan hoppade jag in i duschen medans jag väntade på att det skulle börja koka. När jag kom ur duschen hade det precis börjat koka så då var det bara att slänga i tortelinin och vänta i 4 min innan det var middag. Nu ska jag snart börja med mitt volontärarbete och kolla igenom mailen lite snabbt!

Ingen som har svarat på mina jobb förfrågningar heller vilket är lite trist.. Men hoppas att de hör av sig snart :)


Nu mina vänner önskar jag er en god kväll!

Gillar