Drar igång denna måndag

Med en kopp T. Kollar lite och ser att det kommit in en del bud på kläder jag lagt ut på tradera *nöjd*. även antalet på denna blogg har ökat lite!

Tanken var att jag skulle få med mig den stora säcken med pantflaskor som jag missat totalt i förra veckan. men så missar jag den i morse också! Typiskt! Aja jag får försöka dra med den i morgon istället!


Igår var vi mest hemma och latade oss jag och min sambo. Så fick han se vårat drömkylskåp och frys för ett fantastiskt pris! Eftersom vi håller på att bygga nytt så betyder det att det kommer bli en hel del med utgifter för oss (nya möbler osv). Men här finns det också en hel del att spara! Istället för att köpa sprillans nytt så kan man faktiskt köpa begagnat. Likssom kyl/frys vi köpte igår. Hade vi köpt den i butik hade det gått loss på 50.000 men vi kom undan med bara 15.000. Någon liten bula längst ner men annars helt och rent. Den kommer passa perfekt!

Fördelen med att bygga nytt är att man då har ett byggnadskreditiv vilket möjliggör att vi skickar in kvittot till banken så får vi tillbaka dessa 15.000 som vi köpte kyl/frys för (fast vi betalar ju ändå för den gemensamt fast det bakas in i bolånet).


Nu ska vi sätta igång och jobba av denna vecka!

Gillar

Kommentarer