Bägaren rann över

I måndags kväll inne på lagret straxt innan klockan 21...

Trodde jag att jag skulle kräkas. Jag kallsvettades och hade ett panikartat tryck över bröstet. Jag känner igen den känslan sedan tidigare och kopplar det direkt mot panikångestattacker. Jag släppte allt jag hade för händerna och sökte upp min chef för att meddela att jag inte mådde bra och var tvungen att gå hem.

Somnade nästan direkt när jag kom hem till mamma och sov fram till klockan 7. Jag vaknade och hade ont i precis hela kroppen och jag var så trött att jag nästan började gråta. Snuvig och trött ringde jag in och sjukanmälde mig. Somnade om och vaknade vid kl 11 av att min styvpappa ringde mig och ville kolla läget då han såg mig på morgonen.

Så packade jag ihop mina saker och åkte först förbi kontoret och sedan hem. Väl hemma såg jag papper som jag helst skulle vilja glömma och som påminner mig om att kämpa ännu mera. Men jag orkar inte just nu.

Nu ska jag ta några dagar för mig själv och bara vara, ta det lugnt inför en stressig december. Förhoppningsvis så är jag på benen igen om några få dagar.

Gillar