Årets sista sammanställning!

Året börjar nu närma sig sitt slut...

Julaftonsveckans samt årets sista, Sista veckan kan jag lägga 1000 kr på sparkontot då jag fick det i julklapp av min mormor. Det kändes faktiskt ganska så bra :)

Årets resumé tänkte jag få med också. Bloggen startade för ca 1 år sedan då jag satt mig själv i en svår ekonomisk sits och jag var tvungen att börja spara och tänka mer på min ekonomi. Situationen löste sig genom att jag helt enkelt fick sälja min del av bostaden till min sambo. Vi bor fortfarande ihop och i samma hus som är ett av målen att kunna köpa tillbaka.

I början gick det ganska bra med sparandet och jag kände mig riktigt taggad. Dock svalnade intresset när hela sparandet gick åt att köpa en soffa och levde +-0 mer eller mindre hela våren och sommaren tills i Augusti då jag började jobba igen efter semestern. Allt kändes som att minsta lilla så skulle jag helt enkelt tillvaron gå omkull.

September skaffade jag mig ett extrajobb som jag slitit med ganska mycket under hösten och vintern men som har gett mig bra utdelning. Samtidigt som jag promenerar med en drös olika hundar och det känns toppen! Lite stressigt kanske men ändå ganska bra.

Detta år har jag alltså sparat ihop 67.118 kr på mitt sparkonto! Våren kommer jag att försöka ta det liiite lugnare.

Gillar