Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen startade med att umgås med min fina familj, har haft hela familjen hemma över jul så det har varit super mysigt!!! sedan drog jag och Ella-Vera in till Göteborg för att kolla in rean, slutade upp som vanligt att det jag köpte hem var odrinariepris och inte på rean, hahah.

fick med mig en Anastasia Brow Wiz, och även en Beauty Blender från Real Techniques, imorgon ska jag till Alingsås med mamma och sen spendera resten av dagen i sängen så jag kryar till lite då jag är lite sjuk.

Hoppas ni haft en bra jul!!!

Åhlens ~ 235 kr

Likes

Comments

drar mig tillbaka nu, sätter på ytterligare ett avsnitt av gossip girl, ska fixa iordning lite mat snart, bara lite frukt och kvarg typ 😛 Ella har precis lämnat och jag ska bara tillbringa resten av dan till att planera lite inför jul och bara ta det lugnt

/A

Likes

Comments

3 timmar.

Likes

Comments

​Månader senare och jag skriver igen, timmar, dagar och månader går. 

Låtskrivande och halsont, om 2 dagar sitter jag på ett tåg mot Stockholm med en person jag älskar. 

Jag ska fortsätta ägna mig åt låtskriveri och planerande av de kommande komserter jag ska gå på. 

Hoppas ni har en underbar dag, thnx för att du finns

Likes

Comments

Tågresor

Det kan ju vara det roligaste och det tråkigaste nånsin. Om man åker själv mot någonting som egentligen är helt meningslöst, som att åka hem efter en konsert, tråkigt. Åka med någon mot något kul, festival, konsert, event, roligt. Eller så åker man som mig mot något jävligt roligt, ensam.

Likes

Comments

medans jag sitter här, lyssnar på musik och har det allmänt bra så finns det någon som sörjer. Jag undrar varför det är så, att livet tar slut och vad finns det då för mening med att leva? Jag borde inte gå in på det här för jag kommer bli galen av alla tankar.

När jag var liten var jag bombsäker på att man kom till himlen eller något liknande, men med åren har den tanken försvunnit. Men vi har ju en energi och någonstans måste den ju ta vägen när våra kroppar inte längre fungerar. Kanske blir vi spöken, andar, you name it. Men jag kan lova att det inte bara tar slut.

Jag är nyfiken vill veta, jag har många år kvar och kommer aldrig sluta undra.

--------------------

Nu kommer jag låta töntigt och väldigt fånig, men det känns som om jag kan skydda mig från allt det där onda, med hjälp av speciellt honom. Han med stort H. Håkan. När jag lyssnar på hans musik, finns inget annat än glitter och regnbågar. Då är det bara han och jag, inga nedtryckande personer, bara han och jag. Det gör mig trygg. Han gör mig trygg. 

-----------------------

Han Kommer Alltid Betyda Allt​

Likes

Comments

​Med Lorentz i lurarna och några svaga mås skrik i bakgrunden säger jag gokväll.  jag vill vara 9 igen och vara exalterad över julen, födelsedagar, skolan, livet. Allt har inte längre en mening, jag är fast i ett grått och dammigt mönster där allt ser likadant ut, inga överraskningar, inget glitter, ingen glamour. Jag behöver inte mycket mer än en ny låt från Håkan för att känna förändring, men inte ens dom där små sakerna händer längre. En ny frapino på Espresso House, ny hamburgare på Max, lillasyrran fick en ny parfym, men inget av detta rör egentligen mig. Inte längre. 

Livet är inte alltid en dans på rosor, men det är hellre inte alltid svart och svårt, dom här perioder kommer och går, när meningslösheten är det mest meningsfulla man har. Allt blir bra tillslut, det vet du och nu även jag. 

---------------------------------------------------------------------

Tänk att det var så lätt, bara några få ord. 

Tänk att det var så lätt. 

Du är min, jag är din.

Tillsammans, vi. 

---------------------------

​Jag

Jag är ju en såndär lustig figur, en människa en sådan som du som läser detta antagligen också är, chansen finns ju att du är en hund, eller kanske en liten gråsparv som lyckas kika på någons dator genom ett fönster. Vi människor är lustiga, konstiga, farliga, men samtidigt så himla fantastiska. När en människa blir sårad, går sönder, bryter ihop, tror man ofta att ingenting kan fixa en, att man aldrig någonsin blir hel, men på ett eller annat sett verkar det som om man får ihop det, jag vet inte hur och ärligt tror jag ingen annan vet heller. Hur en individ kan vara så stark, gå från total hjärtesorg, depression, ångest till att bli en lycklig, stolt och stark människa, kanske inte lika lycklig som förr, men självklart starkare. Det jag vill få fram i detta är att vi är starka, vissa är hänsynslösa, hemska och rent av elaka, men vi är starka vi står upp mot detta. Du kommer träffa på människor i ditt liv som inte accepterar dig för den du är, som kommer trycka ner dig tills botten är nådd, men du kommer även stöta på människor som kommer älska dig, som kommer offra allt för dig, några som ger dig något det känns som du aldrig kommer kunna tacka för.  Livet är förjävligt, men allt underbart du kommer möta gör det värt det. Kämpa på du är stark, jag vet att du kan. Ge inte upp. 

Du Är Stark.

Glöm Det Aldrig. 

Likes

Comments

Solen går ner över Halmstad, och här sitter jag tre på natten med ihop klibbade ben och en sparkandes syster vid fötterna.

Att vara i Halmstad ger mig en lättnad, att få lämna, Lerum, Floda. Att få se något annat än solkatten, aludden och skolan jag går på.

Mitt huvud värker och en ny blogg är startad. Detta är dom första orden ni får läsa av mig, dom första av flera tusen. Några har kanske hört mig innan, från min gamla blogg med ett fåtal unika läsare. Kanske var du en av dom.

Allt går ner, smälts ner med solen och denna dag blir snart ny.

Likes

Comments