Igår så var jag pappa och min lillebror på Ikea NO SHIT. Haha skoja! Först var vi på Kungsbacka och skulle lämna tillbaka mina skor. Jag köpte ett par Adidas skor på Kungsbacka.

Jag hade bara använt de skorna i 2 dagar och helt plötsligt går de sönder. Jag blev svin arg jag tänkte bara FUCK ADIDAS!!!! Men jag gillar Adidas fortfarande.

Därefter gick vi in på Nike där hittade jag THE LOVE OF MY LIFE NIKE AIR MAX! De är typ vit gråa skit snygga. Sedan åkte vi till Ikea och åt mat SVIN GOTT!

Jag vill bara säga att förlåt för att jag inte har uppdaterat på youtube och bloggen. Jag vill också säga att JAG ÄR INTE ARG FÖR ATT LOWA BLOCKA MIG!

Tyckte bara det hon skrev var FEL! Puss och kram Godnatt på er

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jacka - H&M

Tröja - H&M

Byxor - Adidas

Skor - MadLady

Bara En Söndags Outfit!😘

Likes

Comments

Hej på er! Folk har undrat varför jag inte har lagt upp vloggar för att jag har ju en vloggvecka. Jag la upp en vlogg i tisdags och sedan la jag ej upp vloggar mer. Det var för att jag hade SO-Prov och då va jag tvungen att öva såklart. Nu vet ni de BABES!!<33 En fråga till er GILLAR ni FRUKT🤣:🍎🍊🍇🍓

Likes

Comments

Idag har det varit en super dag. Jag gymmade på morgonen och sedan åt jag frukost. Efter de duschade jag sedan åkte jag min Lillebror & Pappa till stan/nordstan. Vi åt Indiskmat och gick runt och shoppade.

Likes

Comments

Outfit 1
BomberJacka - H&M
Tröja - Kappahl
Byxor - H&M
Skor - Converse (De Syns Ej)

Outfit 2
Klänning - Gina Tricot
Skor - MadLady (De Syns Ej)

Outfit 3
BomberJacka - H&M
T-Shirt -H&M
Byxor - H&M
Skor - Johnny Bulls

Jag har inte slutat på bloggen. Jag har bara inte mått så bra och haft mycket men i'am BACK ska försöka uppdatera oftare!!<33

Likes

Comments

Hej på er!

Vill bara säga att det kommer ingen video på yt har sjukt ont i halsen. När jag hostar pratar och äter gör det jätte ont JAG HATAR DET. Idag Fredag så ska jag titta på en sjukt bra serie på Disney Chanel
några kanske tycker att det är töntigt men ok. Byee!! #skrevintemycketidag #jagälskarer #pusskram #haenbradag❤️

Likes

Comments

Hej på er!

Tänkte berätta lite om min dag idag SÖNDAG idag tog jag tåget till Kalmar. Först letade jag efter ett par skor/stövlar skriv där nere om ni vet vart man kan köp bra skor/stövlar. Och det tog väldigt lång tid det var verkligen skit jobbigt att gå runt och letar efter skor/stövlar. Efter de så gick jag till Elgiganten för att leta efter en kamera vill ha en kamera men vet inte vilken jag ska ta. Efter de va jag hungrig då gick jag och åt kina mat sedan när jag hade ätit klart shoppade jag lite. Sedan gick jag bara till tågstationen och väntade på tåget men tåget va försent. Jaa det var min helg byee!

Likes

Comments

Hej på er

Jag har hittat jätte många tumblr bilder på google trodde aldrig att jag skulle hitta så många fina bilder där nere ser ni två bilder men annars hittade jag många.

Likes

Comments

Nu börjar det närma sig hösten tycker att det är skit roligt med hösten så idag så tänkte jag plocka lite löv och göra lite höstigt i mitt rum. Och sedan tänkte jag spela in en video fast vet ej vilken video jag ska spela in. Jag ska också försöka att blogga lite mer byeee. :)

Likes

Comments

Hej!
Igår så var jag i stan med min vän vi åt jättegod mat och shoppade jag ska försöka att uppdatera bloggen ibland. Ni för ej glömma att följa min instagram-Princess_wesseh bye.❤️

Likes

Comments