Toby är en 19årig kille som bor i Rosewood. Han är lite av en ¨badboy¨ fast på samma gång jättesnäll.

Toby gillade inte Alison för att hon tände en stinkbomb i hans garage som orsakade styvsystern Jenna´s blindskada. Alison utpressade Toby att ta på sig skulden för det genom att hon hade video som visar en sexuell relation mellan Toby och Jenna. Så Toby tog på sig skulden och skickades till en internatskola efter de att Alison försvann.

När Toby kommer tillbaka lyckas han bli vän med Emily som han går på skolbalen med. Men på skolbalen går dom in i NO-salen och Toby vill berätta sin stora hemlighet för Emily men han klantar sig och både han och Emily blir skadade. 

Spencer kommer hem ​till Toby senare och han säger att han ska åka till ett motell. Spencer kör honom dit. Hon stannar och spelar alfapet. På morgonen vaknar hon lindad om Toby men hon lyckas slingra loss innan Toby vaknar.

När hon ska åka säger Toby att han ska stanna en natt till och hon kan alltid komma tillbaka. Sen retar han henne med att han spöa henne i alfapet och sen lutar han sig fram och kysser henne.

I säsong 2 gör Spencer slut med Toby för att skydda honom från A. Men i avsnitt 25 precis efter att Spencer och hannes vänner listat ut att Mona är A går Toby fram till Spencer och säger: ¨Pretending to not love you was the hardest thing I'll ever done¨ hon försöker slå honom men han tar tag i henne och kysser henne.

I säsong 3 avsnitt 12 får man reda på att Toby är A strax efter att Toby tagit Spencers oskuld. På han och Spencers årsdag får Spencer reda på sanningen om Toby och gör slut. I avsnitt 24 träffas dom igen och Toby berättar att allt han har gjort är för att skydda henne. Senare i samma avsnitt har dom sex igen. 

I säsong 4 har hans relation med Spencer blivit starkare. Men Toby har andra bekymmer för att A plågar honom med sms om hans mamma som blev utknuffad genom ett fönster när hon jobbade Radley. 

Toby Cavanaugh spelas av Keegan Allen 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

http://

http://

Spoby breakups=Krossar  mitt hjärta 😭💔

Likes

Comments

❤❤❤

Jenny här älskar dessa foton XOXO​

Likes

Comments