Lifestyle, Tips

Hej alle <3

Jeg er personligt kæmpe stor fan af brunch, men går tit og tænker over hvilke steder man mon kan besøge, når man gerne vil ud og have en lækker brunch - derfor har jeg samlet 5 forskellige brunchsteder, som forhåbentlig kan inspirere de brunch-elskende-sjæle blandt jer ;)

1. WULFF & KONSTALI

Det første brunchsted, som jeg vil præsentere jer for, er Wulff & Konstali. De har forskellige placeringer, men jeg har kun besøgt deres butik i Waterfront. Konceptet går ud på, at du vælger 5 eller 7 "retter", som svarer til små skåle. Så får du et menukort, hvor du krydser dine 5 eller 7 retter af og afleverer til personalet. Jeg er virkelig vild med konceptet, da jeg kan vælge, lige præcis det vil have.

Deres priser er henholdsvis:
129 kr. for 5 "retter"
159 kr. for 7 "retter"

2. MAD OG KAFFE

Det andet brunchsted, som jeg vil præsentere jer for, er Mad og Kaffe. Jeg har kun besøgt deres butik på Amager, hvor der er en vildt hyggelig stemning. De har samme koncept som Wulff & Konstali, men her kan du til gengæld vælge mellem 3, 5 eller 7 "retter", som også svarer til små skåle. Jeg kan personligt bedre lige Mad og Kaffe, da jeg synes deres menukort er bedre, men det er selvfølgelig en smagssag.

Deres priser er henholdsvis:
89 kr. for 3 "retter"
129 kr. for 5 "retter"
154 kr. for 7 "retter"

3. Far's dreng

Det tredje brunchsted, som jeg vil præsentere jer for, er Far's dreng. Man kan få en masse lækre ting hos Far's dreng, og man kan sikkert godt få en brunch platte eller noget i den stil, men jeg er kæmpe fan deres vafler, og derfor synes jeg, at det tæller som brunch alligevel. De har ikke et menukort på deres hjemmeside, men jeg husker deres vafler som overraskende billige... nok omkring 35 kr.

4. Café mig og Annie

Det fjerde brunchsted, som jeg vil præsentere jer for, er Café mig og Annie. Hos mig og Annie i Lyngby kan man få de lækreste amerikanske pandekager - og så er de endda store! Med sirup på og en kop kaffe til er de en sikker vinder! Grunden til at jeg siger kaffe ved siden af, er at jeg ikke var begejstret for deres varme kakao - jeg er også meget kræsen hvad angår kakao, men den var ikke lige min kop te... eller bør man sige kakao... høhø.

Deres priser er henholdsvis:
2 stk. pandekager til 50 kr.

4. Café Livingstone

Det femte brunchsted, som jeg vil præsentere jer for, er Café Livingstone, som ligger inde ved søerne. Igen samme koncept som Mad og Kaffe og Wulff & Konstali, men et helt andet menukort. Virkelig lækkert!

Deres priser er henholdsvis:
139 kr. for 5 "retter"
169 kr. for 7 "retter"

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Fashion, Lifestyle, Wearing

Hej alle <3

- I dag har været en god dag -

Jeg har tilbragt dagen sammen med et af mine yndlingsmennesker, og så fik også lige bikset et eventyr sammen.

Jeg er på det seneste blevet kæmpe fan af porcelæn - det skal ikke være nogen hemmelig.
Og eftersom min smag i porcelæn ikke er den billigste, så må jeg indrømme, at det godt kan gøre lidt ondt i pengepungen, når målet er at samle et helt stel.

Men! På Frederiksberg ligger Royal Copenhagen's eget outlet med 2. sorteringsvarer - og jeg skal lige hilse og sige, at det godt nok er svært at se, om det er 2. sorterings eller 1. sortering.
Jeg har fået samlet en hel del porcelæn på det seneste, men i dag fik jeg lige lidt ekstra til samlingen.

Jeg fik hevet Emma med til Frederiksberg - selvom det ikke var særlig svært at overtale hende ;))
Vi fik gjort Frederiksberg-turen til et lille eventyr. En tur gennem Frederiksberg Have og et smut forbi "den go'e kaffebar" på Frederiksberg Allé, og så til sidst en tur til Strøget. Lige det jeg havde lyst til at bruge min lørdag på!

Billederne er taget i Frederiksberg Have, og jeg er iført:
Jakke - Burberry
Jeans - Levis
Støvler - BilliBi
Taske - Proenza Schouler
Tørklæde - LalaBerlin

Likes

Comments

Screensavers

Hej alle <3

Jeg ved selv, at jeg bliver allermest inspireret af billeder, magasin-udklip, quotes etc., men noget af det bedste jeg ved, er at have en inspirerende baggrund på min computer - for det er virkelig den dejligste følelse at åbne computeren og blive mødt af en baggrund, som inspirerer mig, eller i hvert fald gør mig i godt humør <3

Pt har jeg den første som min nuværende baggrund, men jeg elsker at skifte baggrund ofte, for ikke at blive træt af den samme, men også for at få nye billeder at blive inspireret af.

Jeg har her samlet 6 hjemmelavede baggrunde til jer!

Godt nytår!

Likes

Comments

Fashion

Hej alle <3

For lang tid siden lavede jeg et indlæg med links til min trendsalesprofil, for at sælge lidt ud af min garderobe. Det gik faktisk godt, men denne gang har jeg besluttet mig for at gøre det lidt anderledes.

// MEOTINE VASKEBJØRNSPELS //

Jeg sælger min flotte pels, da jeg desværre ikke får den brugt. Den har en smuk bordeaux farve, og er i virkelig virkelig god stand, da den ikke har været brugt super mange gange. Den er desuden fra ikke-ryger hjem.

Det er en str. S/M
Nyprisen for denne pels er 3500 kr.

// MONCLER VEST //

Jeg sælger min Moncler vest, da jeg ikke får gået så meget med den, som jeg havde håbet. Den er i en smuk koralfave og er brugt få gange. Den er desuden fra ikke-ryger hjem.

Det er en str. 14 år (svarer til str. XS)
Nyprisen for denne vest er 2600 kr.

// KENZO SWEATER //

Jeg sælger min Kenzo sweater, da jeg heller ikke får brugt dén særlig meget. Det er tegn på brug på forsiden, men bestemt ikke noget man lægger meget mærke til. Den er desuden fra ikke-ryger hjem.

Det er en str. 16 år (svarer til str. XS/S)
Nyprisen for denne sweater er 1600 kr.

// BeChristensen armbånd //

Jeg sælger disse BeChristensen armbånd, da jeg ikke kan passe dem mere. De er i fin stand, men der er tegn på brug på metaltrådene. Navnene på armbåndene er fra venstre: BODA, CLASSIC og ASTRID.

De er alle str.16(cm.)

Nypris for hvert armbånd er:

BODA = 755 kr.

CLASSIC = 545 kr.

ASTRID = 525 kr.

I skal være så velkommen til at sende et bud enten over sms på tlf. 40 20 04 22, skrive en kommentar herunder, eller skrive en direct besked via min instagram: @camillapfingstl

Tager kun imod seriøse bud!

Likes

Comments

Fashion, Travel, Wearing

Hej alle <3

Inden sommerferien købte jeg den denne smukke grønne bikini fra Hanne Bloch, som jeg er sååå forelsket i. Billederne er alle sammen fra Kroatien, hvor jeg i den grad fik glæde af den!

Hvis du, ligesom jeg, er forelsket i den, så kan du finde den lige her

Derudover har jeg smykker på fra bl.a. Hvisk , Maria Black , Stine A, Jane Kønig og Asomaclame

Likes

Comments

Min musiksmag ændrer sig virkelig ofte, og jeg ender som regel med at høre de samme 20 numre om og om igen, indtil jeg bliver så træt af dem, at jeg nærmest får ondt i hovedet af at høre dem... en sjælden gang imellem er der sange, som jeg simpelthen er så pjattet med, at de får lov til at blive på playlisten i laaang tid.

Indtil videre har jeg nogle sange, som jeg i øjeblikket er helt vild med - om de bliver til hovedpine-sange en dag må tiden vise...

Likes

Comments

Summer, Travel

Hej alle <3

For en uges tid siden, kom jeg hjem fra Kroatien. Jeg var afsted med min kæreste, Tobias, og hans skønne familie. Jeg har aldrig været i Kroatien, så det var en meget oplevelsesrig tur. Kroaterne kan ikke lave god mad, sådan er det. Meeen der er selvfølgelig nogle restauranter, som skiller sig lidt ud, og har mere styr på tingene (og bøfferne).

Jeg har (selvfølgelig) taget en masse billeder på turen, og dem vil jeg super gerne vise jer. Men først vil jeg altså lige fortælle lidt om selve byen og stedet.
Vi boede i en by der hedder Novi Vinodolski. Fra vores hotel var der ca. 2 kilometer ind til centrum, men vi lå meget ved poolen og badede i havet nede foran hotellet, så vi er blevet godt stegt... Byen minder meget om Italien fordi der er en masse små snoede gader og hyggelige gamle huse i flotte farver.

På turen løb jeg et par morgener, men måtte give op fordi det simpelthen var så varmt - allerede kl 7.45... men jeg løb langs vandet, og der er virkelig den smukkeste udsigt ud over havet og de flotte klipper. Bestemt et sted der er værd at besøge.

En anden god grund til at besøge stedet - deres drinks er billige!

Nu vil jeg ikke plapre mere, let's get started!

Bikini - H&M // Solbriller - Céline

Min ring er fra hvisk og kan findes lige her // Sandaler - Valentino

Ringe:
Venstre - hvisk // Midten - arvet // Højre - Maria Black

Likes

Comments

Wearing, Summer, Fashion

Hej alle <3

Som jeg nævnte i mit forrige indlæg, så har jeg været en tur til Kroatien med min kæreste, Tobias, og hans søde familie. En fantastisk og hyggelig tur, men den skal jeg nok skrive om en anden gang... i denne omgang sætter jeg fokus på nogle af de forskellige outfits, jeg har haft på i løbet af turen.

Jeg håber, at I nyder det sidste af ferien fuldt ud og (forhåbentlig) har fået lidt farve ;))

Her kommer de...

Nederdel - Sofie Schnoor Kids // Top - Wolford // Sandaler - Valentino // Taske - Louis Vuitton // Solbriller - Céline // Smykker - Hvisk, Jane Kønig, Maria Black, Stine A.

Nederdel - IRO // Bluse - IRO // Sandaler - Valentino // Taske - Louis Vuitton // Solbriller - Céline // Smykker - Hvisk, Jane Kønig, Maria Black, Stine A.

Kjole - Designers Remix // Sandaler - Valentino // Taske - Louis Vuitton // Smykker - Hvisk, Jane Kønig, Maria Black, Stine A.

Nederdel - Zara // Top - Wolford // Cardigan - Wolford // Sandaler - Birkenstock // Taske - Kooreloo // Solbriller - Céline // Smykker - Hvisk, Jane Kønig, Maria Black, Stine A, Asomaclame.

Likes

Comments

Instagram@camillapfingstl