söndag & tredje advent

PSYKISK OHÄLSA, LIVET, HELG

helgen blev väl inte riktigt som jag tänkt mig. vi har bara varit inne & idag för en stund sedan var första gången jag gick ut på hela helgen..

efter inlägget jag skrev i fredags så började jag må väldigt dåligt utav anledningar jag inte kan skriva här.. mådde så psykiskt dåligt som jag inte mått på väldigt länge. men jag hoppas och vet att snart är detta ett minne blott och det är ingenting jag kommer att kunna må dåligt över längre. och jag är evigt tacksam att min andra halva är så otroligt stark och hjälper mig när jag inte själv kan vara stark.

igår sov vi till kl 19.. ångest. att sova bort hela dagen. men vi båda var nog riktigt utmattade både psykiskt och fysiskt och därav att vi sov så himla länge. på kvällen så mös vi bara hemma och kollade vlad reisers livestream på youtube - som vi även kollade i förra lördagen.

idag vaknade vi betydligt tidigare - vid 14. så idag har vi iallafall haft hela dagen. vi har mest kollat musikhjälpen. och för ett tag sedan så åkte vi ut för att bara få komma ut lite. åkte förbi mcDonalds, jag köpte en mcFlurry med daim såklaaaart. sen köpte vi hem lite glass & nu kollar vi musikhjälpen igen. snart ska dom ju släppas ut och det är slut. galet att dom redan varit inne där i en vecka.

jag hoppas verkligen att nästa vecka kommer att bli lättare psykiskt, då jag inte mått så jättebra den här veckan. har ju sovit ovanligt mycket och knappt kommit upp ur sängen vissa dagar.. vilket känns jättejobbigt.

nästa vecka är ju även sista veckan innan vi åker till thailand. och OM jag ser fram emot det. bara få sola, bada, njuta av min älsklings sällskap och ladda batterierna!

Gillar

Kommentarer