Fredag den trettonde

LIVET, HELG, BEAUTY&HÄLSA, INREDNING

ÄNTLIGEN FREDAG! så skönt. detta känns som en helg som jag och timmy kommer att försöka hitta på lite saker faktiskt. vi brukar oftast ta det lugnt hemma. men ska försöka komma ut lite i helgen, så hoppas på fint väder.

LOVE MY T-SHIRT

vaknade iallafall imorse runt 9 kanske. vaknade med ont i huvudet och mådde inte sådär jättebra. men tog två ipren och efter en stund så släppte det, så efter det har jag haft en mysig morgon. legat i soffan och kollat youtube fram tills för ett tag sedan.

nu så håller jag på att sminka mig, dricker kaffe och lyssnar på Lika & Olika-podden, som jag för övrigt har haft i högtalarna hela gårdagen också. älskar att lyssna på den då dom alltid är på så bra humör och pratar verkligen om allt ifrån himmel och jord, och tycker verkligen att deras humör smittar av sig på en. så det är ju supernice.

har väl suttit och sminkat mig i säkert två timmar.
och är långt ifrån klar. men har ju verkligen börjat älska att sminka mig och tycker att det är så skönt att verkligen ta det lugnt medans jag gör det. förut så har jag alltid bara stressat på mitt smink - då jag inte kände att det var roligt eller var ett intresse. vilket det blivit nu. och det är ju jätteroligt eftersom att jag sminkar mig varje dag.

älsklingen slutar om en timme, så vi får se vad vi ska hitta på då. men lär ju försöka vara klar tills dess. det vi har pratat om att göra nu i helgen är väl iallafall att börja packa det mesta. jag har ju redan börjat lite, men har ju mycket kvar. sen så vill man ju gärna ha gjort en lista med saker man inte får glömma att packa ner i sista sekund, saker som man liksom använder dagligen.
sen så är jag också supertaggad på att åka och kolla på julhuset i hamrånge. dom har dekorerat med över 63 000 lampor och har HELT SJUKA juldekorationer i hela trädgården. så man får alltså gå runt i deras trädgård och se all mysig juldekoration som dom gjort. så det ska jag nog försöka att vi ska göra idag, eller någon annan dag i helgen. har inte varit där och kollat någon gång, vet inte varför jag inte tagit mig dit. men i år ska vi verkligen åka och kolla på detta spektakel! det blir riktigt JULMYS.

♥ älskar min lilla sminkhörna. här kan jag verkligen sitta i timmar! ♥

Gillar

Kommentarer