en helt vanlig dag

PSYKISK OHÄLSA, LIVET

OCH JAG ÄLSKAR DET! så skönt att äntligen få ha en "vanlig" dag efter att bara ha legat i sängen och sovit i tre dagar eller hur länge det är..

sooo happy today
feeling like a BOSS

en fördel med att man har SÅ jäkla dåliga dagar, är att man uppskattar verkligen de dagarna som man mår okej mycket mer. liksom hur glad kan man vara över att man bara har en helt vanlig dag?

har egentligen inte gjort värsta grejerna idag. men bara tanken på att jag faktiskt varit vaken sedan 6.40 och gjort lite nytta gör mig verkligen glad.

det blev inget tandläkarbesök då stället jag skulle gå till inte var ett ställe jag faktiskt ville gå till. på grund av olika anledningar. så ska ringa imorgon bitti och se ifall jag kan få en akut-tid på en annan tandläkarmottagning.
dagen började med att jag gjorde frukost, duschade och gjorde mig i ordning. bara att gå upp och sminka mig gjorde mig ju så mycket piggare och gladare. sen har jag tvättat en massa. och även varit ute och handlat. så känner att jag fått mycket gjort idag! tänkte även ta tag i lägenheten och städa lite. sen när timmy slutat så ska vi åka och sola och bättra på brännan.

det är så skönt när man har varit ute och haft jeans på sig, så kommer man hem och kan byta om till mjukisar. bästa känslan!

hittade den här bilden över i mina snapchat-minnen, detta var för två år sen. då hade vi bara haft kylie i några dagar. så himla liten och söt hon var. inte för att hon växt så mycket sedan dess iförsig, för hon är lika liten som en kattunge fortfarande. vilket jag älskar!

hittade också den här bilden, under, i mina snapchat-minnen. även då såg vi fram emot en thailandsresa. men då åkte vi i februari, i EN MÅNAD. fy fan vad härligt vi hade det på den resan. det var vår andra resa till thailand. och nu räknar vi ner till vår fjärde. ska bli så underbart!!!

upptäckte idag att man kan göra hashtags (stavning?) i inläggen. hade ingen aning innan. ja ja, man lär sig något nytt varje dag. haha.

Gillar

Kommentarer