Hej nu är andra veckan slut och vi har inte skrivit alls mycket här. Det har varit struligt med hotell och pengar men nu är allting förhoppningsvis löst och vi bor på ett jätte fint hotell.

Praktiken är helt underbar och personalen också. och sjölejonen är helt fantastiska och så fina!

Första dagen när vi kom hit och jobba så va Xino ett utav sjölejonen sjuka, och tyvärr har det bara blivit sämre och sämre han äter inte och är allmänt låg,Så andra dagen på praktiken så stannade vi kvar efter jobbet för att söva ner honom och gå in med kamera i magen för att se om vi hittade något som såg konstigt ut, men hittad inget konstigt, så i lördags sövde vi honom igen och gjorde ultraljud på mage och hals för att se om något fasnat i halsen, Men även där utan resultat. Så i måndags stannade vi också kvar men då satte vi i en tub ner i halsen också så vi skulle kunna ge han näring genom den och vätska. Så den dagen jobbade vi ifrån 08:30 -03:00 på morgonen sen började vi 08:30 samma dag. Men sen när vi kom tillbaka på morgonen så var vi tvugna att ta bort den pga att den inte funkade som vi ville. Så han mår tyvärr inte så bra han har diabetes men man vet inte vilken grad sen är hans njurar nedsatta och han har lågt blodvärde. Så hoppas hoppas han blir bättre.

Eftersom vi har fått lägga väldigt mycket fokus på Xino så har vi inte hunnit med så mycket träning med dom men vi har iallflall fått träna dom 4ggr och det är en vecka kvar så hoppas på mer träning. för det är jätte kul att få träna dom och sen att få se dom bli tränade av sina tränare och få se deras releationer till djuren vilket är fantastiskt.Vi har fått träna Speedy 3ggr han är en av dom största sjölejonen och en med mycket stor personlighet. Så han ärväldigt rolig att träna. Sen har vi fått träna Moritz 1 gång och det är den enda honan av alla sjölejon men hon har en speciell personlighet aå henne tycker jag med om massa!

Dom har sammanlagt 7 sjölejon Xino,Moritz, Speedy, Fridolin, Algon, Scooby, Baloo

Scooby och Baloo är ca 1 år gamla så dom försöker just nu lära sig all träning så det är intressant att se hur dom lär sig allting från grunden och försöka lära in dom nya träningsmetoder.

men i övrigt så är praktiken helt underbar och hela Nausicaa är så oehört fint./wilma


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är vi framme i Bolugne sur mer vi kom hit i söndags efter mycket om och men tåg inställda o missade tåg men efter flera timmar komnvi fram till vårat snuskiga hotell men har suttit med booking i 20 minuter o fått pengarna tillbaka för dom nätter vi inte stanna sen har vi bokat nytt hotell från torsdag tills vi åker hem😏
men iallafall praktiken är underbar fast idag fick vi jobba 13h pga att Xino den ena sjölejonet har blivit sjuk för att han fått någon dålig fisk så vi sövde ner honom o gick med kamera i magen o tog blodprov det var väldigt intressant o lärorikt.
Sen fick vi även lite tid över så då gick vi o bussade med Moritz som ja tyvärr inte fotade speciellt mycket 😊

Likes

Comments

Nu börjar resfebern komma ifatt än håller på att packa det sista inför resan jag o Jonna ska mötas halv 4 imorgon bitti vid en mötes plats för att gemensamt åka till skavsta där flyget lyfter kvart över 7 till Beauvais 😊

Likes

Comments