Idag är det måndag, och måndagar ser ju alltid precis likadana ut eller hur? Jag gillar måndagar, väldigt mycket faktiskt. Man vaknar upp efter söndagen, och vet att man haft en mycket bra helg. Man räknar att det är bara 5 dagar kvar tills den nästa grymma helgen kommer. Och visst är det så, mina helger börjar leverera, även om det kanske sker samma sak varje gång, så är det grymt. Mina tjejer är så fantastiska, och jag vet inte men vi har bara så fruktasvärt kul ihop. Vad jag hade gjort utan dom, vet jag faktiskt inte. Dom för bort det lite sämre och gör det till något som man kallar bra.

Samtidigt som man lever i nuet på helgerna, så kämpar man ju fortfarande. Skolan fem dagar i veckan + plugg hemma. Vilket gör en trött, och längtan att få stå på flaket och skrika ''jag har tagit studenten, fyfan va bra jag är''

Finns en del grejer som tynger ner mitt hjärta och min själ, det är kärlek. Jag försöker dag in och ut få fram svaret på: VAD FAN ÄR DET FÖR MENING?

Dagligen går man och har ont i magen, sådär som bara stress och oro skapar. Inte nog med att ögonlocken är helt svullna, man har ingen lust till någonting. kan han inte vara som mig? kan han inte göra som jag vill?
Men kärleken är inte så, människor är inte sånna och speciellt inte du. Jag traskar genom detta året samtidigt som han bara pötter på mig, så jag på något sätt ska falla. Jag vet inte längre vad kärlek är, man ska inte älska någon av det andra könet. Ensam är starkast viskar någon till mig, jag godtar det och går min egna väg.

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

om två dagar, dvs söndagen den 21 juli ska jag åka till ungern på festival. Till en början med var jag mycket taggad, sedan på tal om att jag inte skulle med, men tillslut bestämdes det att jag faktiskt skulle åka med. Flyg bokat, biljett köpt och nu två dagar innan känner jag - jag vill inte. 

Allt är så jävla svårt, mitt humör upp och ner. Men jag har mina förklaringar, jag vet faktiskt varför men jag kan inte säga. Dessa ord kan inte flyga ur min mun, jag vill bara skrika men jag kan förfan inte.

Efter sun, tänker jag ta mina egna vägar, jag riktar mig inte efter en ända människa inom min omkrets förutom min familj. Jag tänker inte låta någon människa trycka ner mig till botten. Ingen ska bry sig om vad jag gör, från och med nu är det mig själv jag ska tänka på, och ingen annan 

Likes

Comments

så långt ifrån varandra men ändå så otroligt nära. Jag vill bara blunda för detta kapitlet, jag vill bara vakna upp och allt ska vara som jag varje natt drömmer om. Jag önskar bara jag kunde styra det, men jag kan inte det. Jag har ingen kontroll alls, jag ska bara sitta och vänta, samtidigt som jag ser hur allt blir.

 

jag vill ha helg nu, jag vill till falkenberg med mina vänner.

 

 

Likes

Comments

egentligen vet jag inte vad som gör ondast hjärtat eller själen. Läkaren kan inte laga min själ dom kan inte ens laga mitt hjärta.

jag är en deprimerad människa, jag är en sårad människa - du dödar mig

jag inser själv att vissa inte är bra för mig, men jag är så knäsvag, jag är så sårad att jag inte ens kan be dom dra. Dom säger jag som om det är fler, men det är en. En människa som har stor betydelse för mig, men som skadar mig mer och mer för varje dag. Ambulansen hämtade upp mig i frisörsalongen 15 - 20 över för att hela jag brast, min kropp och mitt psyke gav upp. Idag gick droppen, jag vet vad det handlar om, alltihopa men vem ska jag berätta det för? mina vänner förstår inte, mina föräldrar förstår inte - ingen förstår mig. 

Ensam ligger jag i min säng, mitt hjärta gör ondare för varje sekund som går och jag får mer och mer panik ju längre jag kommer. Jag måste fixa mig själv, men hur ska jag lösa det? ingen kan hjälpa mig, jag måste vilja själv, jag måste finna orken att ta steget jag aldrig trodde jag skulle få ta. 

Likes

Comments

Människor behandlar andra människor illa men även bra. Du är en sån människa man aldrig förstår hur du behandlar mig, ibland bra och ibland dåligt. Är det oftast bra? eller oftast dåligt? jag förstår inte. kärleken gör min blind, måste försöka hitta tillbaka snälla hjälp mig. 

Likes

Comments

Att förstå, tro och känna kärlek är näst intill omöjligt i min ålder, många vill inte älska men träffar man en människa som jag har gjort, älskar man kärlek. Åh vad jag älskar min kille.

Idag är det tisdag, har fått order om att blogga. Så min dag har varit kort, färgat och klippt Ida och sen varit i stan sitter på rese och ska hem och äta, Mata katterna och sen till min goding.

Likes

Comments

dag 2 på lovet är snart försvunnen, och det är snart onsdag. en veckas lov är ett skämt, men jag ska inte klaga, det är ju bättre än inget eller? sitter och tänkte på det nu att tyskland har 2 veckors lov, men bara 6 veckor sommarlov. vad är bäst egentligen? 10 veckor sommarlov, 1 vecka på hösten en vecka februari lov, och 1 vecka påsk.. Vet egentligen inte  vad som är bäst. 

varit hemma hela dagen, vilket har varit riktigt skönt. Har inte varit hemma på många veckor så känns skönt att spendera några dagar med familjen och min underbara säng. 

måste bara säga att jag tycker det är så otroligt synd om de människor som inte har några djur. vaknade av att min katt hoppa upp i min säng imorse och tryckte ansikte mot ansikte, och det är så obeskrivligt mysigt. Även om jag skulle kunna sova 1 timme till men det kändes så skönt att ha liten lurvig boll jämte sig. hihi

Nu ska jag städa mitt rum puss

Likes

Comments

det är så lite man vill och så lite man känner men ändå så gör det så jävla ont. det ända som syns är ett stort frågetäcken. man har ingen förklaring på saker och ting men man letar, hela tiden letar man efter ett svar som man aldrig lyckas hitta. man vet inte vart man ska ta sig till, panik som uppstår i mörkert, och man är ensam om att känna det. Ingen förstår, ingen vet att man varje natt bara faller ihop men man förstår inte varför. 

detta liv som man alltid säger att man älskar, men ändå så finns det så många motgångar. Mer motgånger än framgångar. man ställer dag in och ut - är det bara jag som känner så? 

det finns så mycket positivt i livet, i mitt liv. Jag får mat serverad, jag har dom finaste vännerna men ändå så finns det något som bryter ner hoppet. hoppet man hade nyår 2012 - 2013 om att detta året ska bli det bästa. man märker mer hur fel man egentligen hade. men jag borde tänka om och ställa frågan - är det verkligen så jälva piss? 

inte så att jag förlorat en familjemedlem, eller blivit våldtagen. bara allmänt nera, dyster och vill bara för stunden försvinna. 

ligger i sängen, låter mörket och känslorna tala för sig själv. hur fan ska jag göra, hur fan ska jag orka, hur fan ska allt bli. blir mer och mer rädd för livet, för framtiden. vill bara stanna upp, då jag ligger där i din säng och bara mår så bra som det går. men man får inte allt i livet. när man på riktigt insett det så har man nästan blivit vuxen. men jag förstår inte, jag vill inte förstå jag vill ha allt. jag vill ha dig, du är mitt allt, eller är du verkligen det?

Kunnat leva med detta liv tidigare, varför kan jag inte det längre? vad har förändrats. är du så jävla bra? är du så jävla perfekt? för mig är du det, eller.. är du verkligen det? så många frågor, så lite svar. 

jag orkar inte, jag vill inte. Snälla gud, jag ber på mina bara knän. ge mig dessa svar, nu, idag, imorgon - snälla jag ber dig.  

imorgon är det tisdag, en tisdag då jag inte vet vad som väntas. jag vill bara träffa mina vänner. jag vill bara må bra, känna hoppet om att faktiskt kunna le på riktigt igen. 2013 är inte mitt år jag känner det, mitt år har varit. 2012, jag saknar dig så galet mycket. bring me back. 

godnatt.

Likes

Comments

fake peaople can fucking fuck my fucking asswhole.

Hatar människor, hatar beteendet på människor, hatar att umgås med människor. Jag skulle vilja va katt. Röka en jolle och slicka rent pälsen. Jag hade mått som en kung, en strandraggare vad sägs som det i dessa äckliga tider?

Människor har ett behov, ett behov som gör att man mår bra av att folk slickar röv.
Tänker inte slicka minsta röv för någon, tänker inte göra något ''stort'' för någon. Tänker bara vara i min egna bubbla, må så bra jag kan, och bara pissa dig rakt i ansiktet.

 

Ha en bra fredag, bitches. 

Likes

Comments