Header

Go'dag finisar, en vecka sen jag kom hem ifrån Spanien idag.
Förlåt för uppdateringen av bloggen, har helt enkelt inte haft tid eller ork.

Iallafall så åkte jag till Skåne i tisdags, och kom hem igår. Det var jätte mysigt och jag fick äntligen spendera lite tid med vänner. Men det blev ganska lite sömn de dagarna, så idag blir det nog en "titta Netflix dag". Det var egentligen planerat att vi skulle åkt till Marstrand idag, men det struntade vi i pga vädret. Det är sjukt hur mycket jag fryst sen jag kom hem från Spanien, längtar återigen efter värme o sol. Men självklart är det ju skönt o vara hemma nu igen, vara i sitt eget rum, äta vanlig mat.

Har dock lite planer på att snart åka upp till Stockholm då jag kommer bli lite rastlös av att bara vara hemma resten av sommaren.

Detta var lite utav mina vardagstankar idag, hoppas ni har det bra, Ilysm

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hola bebes! Fem dagar på denna underbara plats har gått alldeles för fort, men som tur har vi 2 kvar (!!)
Önskar verkligen att jag aldrig behövde åka hem, det är så underbart här.
Förlåt för uppdateringen den senaste veckan, men jag (vi) har haft mycket o göra innan tiden här tar slut. Det har blivit mycket sol och bad, +god mat, så jag klagar inget.
Men idag kommer det nog inte hända så mycket, nog mest chill vid poolen på förmiddagen, för stackars jag har bränt mig så då känner jag inte för en heldag på stranden direkt.
Men sen så ska vi antagligen in till ett shoppingcenter i närheten av där vi bor, och sedan äta ute med släkten ikväll, (som av en slump oxå skulle vara i Spanien just den tiden vi är här, och vi bor alldeles i närheten av varandra. Till och med bodde vi i samma kvarter som dom när vi bodde i våran egna lägenhet. Igår checkade vi föresten inpå det nya stället som vi har resten av veckan.)
Ha en bra dag, ily!

Här får ni lite bilder, OBS bilderna som kommer härifrån Spanien är tagna av mig och inte tillåtna att kopieras.

Likes

Comments

Hej på er mina hjärtan, det som hänt sedan sist är att jag nu befinner mig i ett annat land (!!). Resan gick jätte bra, och vi kom fram till huset sent i lördags. Så ledsen att jag glömt o blogga, men har haft helt fullt upp här.

Här får ni lite bilder ifrån idag då vi var på stranden, asso det är verkligen så fint, och otroligt varmt!

Likes

Comments