Det var en gång när Doglas va full på stan å några killar skulle kolla vad som va fel på honom.

-Hur många kromosomer har du?

-Mer än dig iaf!!

 

puss

Likes

Comments

Det var en gång en Gekka, en Catten och en Emelie, som skulle ha påskmiddag. En Charlotta hängde på. En Emelie bangade. En Sofia hängde på. En Josefin hängde på. En Catten bangade utan att någon visste om det (folk får ringa henne, så får manreda på d) Lika dålig på sms, Kan NÅGON lära Människan T9!! Iaf en Elina hängde på sist å d blev slut resultatet!

 

Hjälper Gekka parkera....backa backa backa..Stopp! Nu kör du rakt fram!

....hmmm Gekka funderar och inget händer, menar du bakåt eller framåt???

 

-Asså du e skit snygg ida! Eller hur Sofia!

-A ja tänkte med på det, ja såg det på korten!

 

Sen att vissa häller ut drinkar å tydligen vägrar agera betjänt och flippar e d inget vi kan göra åt. men tydligen tillhör dom något kriminellt gäng. för dom hande snott en parfym för 650:- igår!!!  Impade vi bleeeeeev!

Sen la vissa in blicken...ja menar vissa lyckades ju iaf! kameran ville bara ha mig! =P

Nu skiter vi i det här och går och lägger oss här hemma hos mig. För jag ska få en överraskning imorn. Imorn e d vilodag i min träning....beach 08!

Ps. jag skrev inget om min baby trots att jag sa att ja skulle. Han e ju trots allt våran blogg pimp som Sofia uttryckte sig! Puss på er

Likes

Comments

Inte längre på min tv...men detta har ändå varit en underbar dag!

23 och gör som man måste. men Marita var vänlig hon använde det lilla verktyget, (sa hon iaf.) Tänkte vänligt men bestämt berätta för henne att jag faktiskt haft större....

Sen att det faktiskt e kö utanför apoteket klockan 9 på morgonen fanns bara i mina innersta fantasier. 12 pensionärer hängde på låset, 5 rullatorer inne på ett apotek...d blir trångt d!

Väl på jobbet med ett racer glid mellan läpparna, (vacelin, munnen), gick dagen fort! ja menar jag å johnny e bäst, Maths yr i bollen, Eva på Kanarieöarna, och Dan allmänt förvirrande, Camilla..."pff"...äcklig!

Skulle överraska mannen med Thai...Kan inte den va tillfälligt stängd i 45 minuter till då, d hade varit så trevligt. min önskan gick i uppfyllelse!!

Väl på väg hem, tre 13 åriga tjejer röker...en av dom spottar. loskan hinner inte nå asfalten förrän de andra två står å spottar som lamor. dom va tuffa!

Men d va bara för att jag stod i mina Skitna Volvo kläder, gamla uggisar och håret rufsigt som efter en väldigt het natt! Men flickor det är sånt som händer efter en hård dag på jobbet, där ni varken kommer få röka, lyssna på musik eller gå på toa! Om ja va chef skulle man ha munkavel oxå!

  • Antalet dörrar jag gått in i som varit låsta: 2
  • Antalet toa larm på jobbet: 0!
  • Antalet gjorda situps: 00000000
  • Antal skrivna bloggar: 1
  • Antal skriva bloggar som man kan tjäna pengar: 0!!!!!!!!!!

Ja men tack å hej för mig nu ska ja in å mysa med mitt täcke, sen ligger väl det där STORA där me....;)

 

 

Likes

Comments

ja eftersom vi efter en lyckad melodifestival med misslyckad utgång som sedan lyckades bli rätt rätt! så har vi gett oss fan på att bli rika på bloggande...fast inte här...

Ja menar vad kan misslyckas med dagens ordspråk!? dagens skämt?

jupp bara d här tog en kvart att komma på, tänk då på våran kärriär inom bloggens värld...men va kan vi göra. d e vårat kall här i livet.

nog om bloggandet...idag har jag ätit upp min godis skål som gekka å sofia tydligen trånat efter. ja dom vräkte ju i sig hälften igår så varför inte lämna lite till mig?

Niklas har bytt skepnad till Monika...Men han va tydligen bättre på svt, för där behöver man inte se honom så mycket, det kommer ju repotage om vartannat!

Veckans Citat:

"Ja vi e lite upptagna här, vi jagar katten....han har bajsat lite här å där" ...."Va har jag trampat i...VAD har jag trampat i....???"

 

PS.Det var ju ingen misslyckad utgång utgång,utan dåligt slut på festivalen. ja menar slutar inte alltid Globen med ett "emty room"

Likes

Comments

ja det va ju ett atg sen...men min älskling har gått i sönder! men nu har ja fått en ny data...men den älskar jag inte så mycket. jaja. men snart e d flytt dax, jag och min man ska flytta in i våran 3:a i kallebäck! den ska fixas å allt precis som vi vill ha det! underbart! Du och jag Baby!!! sen vill jag bara säga att v¨åran säng har gått sönder....hmmmm! lega på jobbet; han och hans tjej sover i våningsäng! d e lite kul! pussss

Likes

Comments

jag e så trött! inget blir som det ska... den nya lägenheten kankse e borta...som bortblåst! här e allt skit, tvättmaskinen funkar aldrig å hyresvärden e den största skit som finns! Ja trivs inte här längre, jag bor med baby men allt känns som att det är mitt mitt mitt. ja vill inte ha ngt, ja skiter i allt! ja vill ha ngt som e vårat! det här suger. önskar att vi hade haft råd att köpa en lägenhet... vad som helst en koja som vi kan bo i. bara allt e vårat! nu måste jag göra ngt annat!

Likes

Comments

ja inte ida då utan förra onsdagen..den 22 augusti förra året fick vi tillslut ur oss att vi va tillsammans! så när ja kom hem från jobbet i onsdags fick ja begränsa mig till toan å framför tvn. där kude ja beundra mina fina blommor 3 rosor och en underbar lilja! sen skulle vi tydligen gå! upp på ramberget, så blev d mys me kräftor å vin i kvälls solen. Sen blev d olagligt... det va den finaste dagen!! igår fick Andrew min 1års present! Den va uppskattad iaf =D 1år och många många mer 1 år ska det bli..visst!? nu ska ja packa vidare å sen falla till sömns...å drömma om min man som e bort från mig ända till imorn kväll!! godnatt pusspussss

Likes

Comments

Nu har ja gått å blivit ännu äldre... kan ju inte låna någons bil så d fick bli att ja fick köpa mig en...så snart ska ja ut å gliiiida i min lilla 3 dörrars mörkgröna ford fiesta! springer å kollar på den i köket hela tiden, men d e väl mest för att kolla om den står kvar! =D

Likes

Comments

- Ja först va d ju Justin å han älskade oss - Sen va ja ledig och hittade min kärleksmobil...den Ska ja ha - Då kkom den bävande onsdagen, uppkörning. men va lugn. fixade körkortet efter Första försöket...Gött! - Fick reda på att vi e lediga tors-fre innan semestern - Myskväll me sofia å blades of glory. men d va tur att vi sprang så mycket igår, så kan vi äta lika mycket ida =P - Nu sitter mannen å grillar grillspett på gården, sen ska vi planerar våran flytt! det e mycket nu! men skönt! tisda...köpa bil? nu ska ja äta mums. Puss

Likes

Comments