Vissa människor kommer in i våra liv, lämnar fotavtryck på våra hjärtan.

Some people come into our lives, leave footprints on our hearts, and we are never the same.

Vissa människor kommer in i våra liv, lämnar fotavtryck på våra hjärtan och vi är aldrig den samma igen.

Ja vissa människor lämnar stora avtryck i våra hjärtan medans andra lämnar mindre avtryck och ja ibland förändrar dem oss väldigt mycket och ibland inte alls men fotavtrycken kommer alltid vara kvar.
Ibland lämnar du fotavtryck i någons hjärta och i andras liv. Men oavsett vilket så kommer dem aldrig bli den dem var innan dem mötte dig.

Vi behöver inte alltid vilja förändra andra när vi möter dem men dem kommer bli förändrade när dem väl lärt känna dig för du har gjort intryck av något slag i deras liv och hjärtan. När du möter någon som gör intryck på dig så kan det vara att du vill vara mer som dem eller mindre som dem. Så oavsett vilket sätt dem ger dig intryck och dem sätter fotspår i ditt liv eller hjärta så kommer det påverka dig även om du inte vill.

Vi möter många människor genom vår väg genom livet och ja en del gör stora intryck på oss och andra mindre men vi kommer även möta dem som vi inte vill ska göra intryck på oss eller påverka oss men ibland kan vi inte hjälpa det för dem gör intryck på oss ändå.
Och ja en del kan få oss att vilja förändra våra liv för dem gör så stora intryck på oss.

Så var den bästa versionen av dig själv och du kommer göra intryck på andra och även lämna fotspår i deras hjärtan och liv.

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,