Vissa människor kommer att avvisa dig, helt enkelt för att du lyser för ljust för dem.

Some people are going to reject you,
simply because you shine too bright for them.
And that's okay.
Keep shining.

Vissa människor kommer att avvisa dig,
helt enkelt för att du lyser för ljust för dem.
Och det är okej.
Fortsätt skina.

Ja jag vet att du kommer möta människor som kommer avvisa dig och ja dem kommer göra det av olika anledningar men det är ok för det är inte ditt problem det är deras.
Och ja visst det kan kännas tråkigt när man märker att man blir avvisad MEN vet du det är deras val på samma sätt som det är DITT val när du väljer att avvisa någon från ditt liv.

Du kanske skiner för ljust för dem eller du kanske är för positiv eller du kanske slutade göra det du alltid gjort för dem. Oavsett varför så är det okej, för varför ska vi tvinga någon ha oss kvar i sina liv om dem inte vill det?
På samma sätt som ingen kan tvinga oss att vi ska ha kvar dem i våra liv om vi inte vill det.

Och ja det finns ju olika anledningar till varför du inte vill ha någon kvar i ditt liv och det är ju okej även om de kanske protesterar på olika sätt när du avvisar dem så det är ditt val och det är okej. För det är ditt liv och du har rätt att bestämma vilka du vill ha i ditt liv och inte på samma sätt som andra har rätt att bestämma vilka dem vill ha i sina liv.

Men det innebär inte att du ska sluta vara den du är. Du ska fortsätta skina så som du alltid gör för då kommer du få in dem personerna som uppskattar dig när du skiner och som inte är rädd för dig eller som är avundsjuka på dig och vill få dig att sluta skina.
För du ska vara den du är och även om andra tycker du skiner för ljust så strunta i det, fortsätt skina precis så ljust som du vill och var exakt den du vill vara. För INGEN ska bestämma vad eller vem du ska vara, den enda som ska bestämma det är DU!


Gillar

Kommentarer