Vilken underbar dag det vart.

Ja vilken härlig dag det blev, lilla fröken har snackat massor och ätit och sprallat så nu kan jag nog säga att hon är frisk. Men ja det kanske är lite tidigt att ropa hej än men det har varit skönt att höra hennes röst och se hur full av energi hon varit i dag.
Sen vart äventyret med stora E mycket bättre än vi kunde ens tänka oss och jag tror det kommer bli kanonbra när det väl börjar rulla igång. Och som avslutning så fick vi ett besked som vi verkligen väntat på så vi alla har verkligen andats ut nu och inser att bollen är i rullning och nu ska det äntligen bli av och ingen är gladare än det än jag.

Så vi avslutade dagen som många andra i detta land med tacos och talang med lite chips och dipp. Sen fick jag mina fötter smorda och tjejerna ville smörja sina själv så ja kvällen kunde ju inte sluta på ett bättre sätt.
Solen har skinit massor i dag och ja det har varit takdropp och slask på vägarna så det känns verkligen som vår, men vågar vi hoppas på det nu eller ska det komma mer snö? Ja ska vi tro väderleken så kommer det mer men det enda vi kan göra är nog att vänta och se vad framtiden bär med sig.

Nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund och bara njuta av dagen innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer