Vi valde glädje och att få må bra.

Godmorgon vaknade till en grå morgon men ja vi fortsätter väl mysa inne idag med. Och vi kan skapa våra egna solsken och färger så dagen blir lite mindre grå. Vad ska ni göra för roligt idag?
Jag ska även ringa till jobbet och säga till att jag får vara hemma någon dag så skrutt får en chans att bli frisk igen.
Ja det är väl min dag i det stora hela :)

Man får ju mycket tid för tankar när man pysslar om sjuka barn och ja man får inse en hel del hur skönt det är med en familj som ställer upp och hjälper en istället för en familj som stjälper en. Jag har tvivlat en del gånger men jag kommer fram till samma sak varje gång, och det är att vi mår bättre nu när vi valde att sätta ner foten och säga ifrån ordentligt. Barnen är mer glada och positiva sen vi tog bort de där negativa personerna som skulle trycka ner oss så fort dem själva inte mådde bra. vilket var i stort sett hela tiden.
Och det är aldrig ok att vara elak mot någon annan bara för att själv få må bättre. Och ja när vi tog bort dem ur vårat liv så valde vi att få må bra och vi talade även om att vi inte accepterar att bli behandlade illa längre. Jag vet att dem läser det jag skriver på bloggen men det innebär att jag inte kan skriva om vad som helst här på bloggen utan jag måste censurera ganska mycket, tyvärr. Jag kan aldrig berätta om vi ska göra något speciellt i förväg utan får berätta det i efterhand i såna fall. Och ja det känns ju mindre tråkigt.
Men de kan inte påverka barnen och vara elaka mot dem längre och det är det viktigaste.
Vi valde glädje och att få må bra :) Vilket vi aldrig ångrat.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och måla lite medans skrutt tittar på tv.
Ha en härlig dag Kram kram

Gillar

Kommentarer

Rydell013
Rydell013,
MissChaos
MissChaos,
Låter som helt rätt val! Men hur kan man ens vara elak mot ett barn? :O Helt obegripligt i min världnouw.com/misschaos
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja du det finns tyvärr många barn som får vara med om att vuxna beter sig illa mot dem 😢 nouw.com/positiv5barnsmamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229