Vi måste tro på kraften och styrkan i våra ord. Våra ord kan förändra världen.

We must believe in the power and the strength of our words.
Our words can change the world.

Vi måste tro på kraften och styrkan i våra ord.
Våra ord kan förändra världen.

Ja vi som skriver mycket oavsett om vi skriver böcker, artiklar eller blogg så har vi en kraft som är väldigt stark och mäktig om vi bara använder det på rätt sätt. För det vi skriver är många som läser och vi påverkar de som läser med våra ord.
Hur många har läst en bok som förändrat deras liv eller sätt att tänka?
Eller en artikel som berört? Eller ett blogginlägg som berört oss på fler än ett sätt?

Ja ord kan även vara en förströelse och roa oss men även beröra oss på djupet och få oss att leva in i andra världar.
Jag är en sån som älskar att läsa böcker men inte för läskiga eftersom jag lever mig in i böckerna och får uppleva sånt som författarens skriver om och även om jag varit dålig senaste åren att läsa så försöker jag läsa minst en bok varje semester.
För det ger mig en avkoppling och samtidigt ett äventyr för jag får uppleva det karaktärerna i boken upplever och se andra platser som beskrivs i böckerna.

Och vi som skriver har makt att påverka dem som läser, och ni alla som följer mig vet att jag älskar att använda ord och bra citat som jag hittar lite överallt, för att få er att fundera på hur ni lever eller hur andra tänker och resonerar och att våra tankar kan göra mer än bara att vi tänker de utan vi kan skapa den verklighet vi vill ha till viss del.... Vill få er läsare att kanske se mer av det som sker här och nu och inte bara älta det som varit eller oroa er för morgondagen.
Vad vill du förmedla med dina ord i din blogg? Vilka vill du påverka med dina ord?

Gillar

Kommentarer