Vi har alla bra dagar och mindre bra dagar.

Dagen har gått fort även om jag bara jobbade en kort dag, men ja det är kanske som dem säger att har man roligt så går tiden fort.
Vart lite planering och mys med lilla E efter jobb och imorgon ska jag bara mysa eller nej inte direkt haha men lite kommer det bli sånt också. Ska hämta paket och handla lite medans barnen är i skolan och kanske hälsa på barnbarnen men vi får se hur dem mår i morgon.

Varit ganska jobbigt på jobbet idag men ja vi har ju alla bra dagar och mindre bra och så är det även med dem jag jobbar med och idag var det inte en så bra dag och då blir det mycket tjat och skrik så jag var ganska trött i huvudet när jag gick ifrån jobbet.
Men nu är jag ledig resten av veckan och det är skönt och från och med nästa vecka är det halvtid på jobbet då studierna drar igång och det ska bli riktigt spännande. Haha ja jag vet att jag tjatar om det men jag tycker det ska bli superroligt att få utbilda mig till något nytt. Så det kommer nog mer skulle jag tro hihi

MEN nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer