Vi får måla vårat egna solsken inne idag.

Godmorgon vakna tidigt idag men det gör inget, har tvättstugan idag och ska sen njuta lite av dagen har jag tänkt mig. En grå morgon utanför fönstret men fåglarna kvittrar så det kan nog bli en fin dag ändå. Vi kan måla solen idag istället.
Har lovat lilltjejen vi ska måla lite idag och ja det passar ju utmärkt en regngrå dag. Så måla står på agendan idag och kanske något mer, vi får se.

Har deltagit i en 21 dagars meditation och idag är det näst sista dagen och ja det känns lite vemodigt men det har hänt så mycket med mig ändå under dessa tre veckor. Vi har varit många som gjort samma övningar och samma meditationer dagligen och vi har alla berättat om våra reflektioner över just den dagens övning eller meditation och ja vi uppfattar saker olika men ändå gör vi på samma sätt, ganska intressant att se hur vi uppfattar saker olika. Och vissa övningar var lite svårare än andra och gav i alla fall mig en del utmaningar men jag lärde mig en del av dem sakerna med så det behövdes antagligen.

Nej nu ska jag göra den näst sista meditationen i just denna grupp, brukar göra en egen annars för att jag tycker det är skönt att meditera.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

CristinaS
CristinaS,
Men alltså vad mysigt det låter med målning.. Det kan vara det man måste göra för att se solen här också. Lämande en grå stad för att komma tillbaka till en grå stad igen 😊 Kul med meditation och speciellt utmaningar men också möjligheten att ha andra som gör samma sak och sedan kunna höra andras reflektioner... Ha en fantastisk dag dumed vännen! 💕
nouw.com/cristinas
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är super mysigt att måla med barnen dem vågar oftast vara mer kreativa än vad vi vågar 😊 Ja det har varit en rolig och nyttig erfarenhet 💕 Tack o du med får ha en fantastisk dag ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma